Fotoreportage: Cleanpanel stak Truckwash Geling in het nieuw

Truckwash Geling in Groningen is door Cleanpanel voorzien van een nieuwe uitstraling. De grijze antislip-coating van kunststof op de vloer loopt voortaan naadloos over in corrosievrije kunststof wandpanelen. De metamorfose werd in samenwerking met een vloerenbedrijf en fabrikant van wasinstallaties uitgevoerd.

De truckwash was hoognodig aan een opknapbeurt toe. Voor de renovatie was de ruimte vochtig en waren de wanden roestig en was schimmelvorming merkbaar. Daar is nu niets meer van te zien. De flexibiliteit en veelzijdigheid van het wand- en plafondsysteem van Cleanpanel is in deze ruimte goed zichtbaar. Zo zijn de wanden maar liefst drie meter hoog.


Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.