Innovatie

MKB Brandstof bundelt tanken, laden en carwash in één mobiliteitsapp

Foto ter illustratie: Shutterstock

MKB Brandstof heeft een app gelanceerd waarin alle mobiliteitsdiensten zijn gebundeld. Dat betekent dat diensten als tanken, laden, parkeren en carwash bij deze aanbieder niet meer via losse apps gaan, maar via één app.

“Om het gemak voor gebruikers te vergroten, zochten we naar een manier om tanken, laden, parkeren en carwash in één app te combineren”, zegt een woordvoerder van MKB Brandstof. “Want iedereen zoekt naar manieren om te besparen, ook als het gaat om mobiliteitskosten. De app helpt gebruikers hierbij door de actuele brandstofprijs te tonen. Ook geven we inzicht in de verschillende parkeertarieven.” Deze mobiliteitsapp werkt samen met een tank- of laadpas, maar is ook te gebruiken zonder pas of abonnement.

Koppeling

MKB Brandstof breidde eerder al hun assortiment uit met een laadpas voor elektrische rijders. En maakte het mogelijk om een account te koppelen met het e-facturatiesysteem van Peppol. “Door deze koppeling is het handmatig verwerken van tankbonnetjes of parkeertransacties overbodig geworden”, aldus de aanbieder.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

MKB Brandstof bundelt tanken, laden en carwash in één mobiliteitsapp | CarwashPro
Innovatie

MKB Brandstof bundelt tanken, laden en carwash in één mobiliteitsapp

Foto ter illustratie: Shutterstock

MKB Brandstof heeft een app gelanceerd waarin alle mobiliteitsdiensten zijn gebundeld. Dat betekent dat diensten als tanken, laden, parkeren en carwash bij deze aanbieder niet meer via losse apps gaan, maar via één app.

“Om het gemak voor gebruikers te vergroten, zochten we naar een manier om tanken, laden, parkeren en carwash in één app te combineren”, zegt een woordvoerder van MKB Brandstof. “Want iedereen zoekt naar manieren om te besparen, ook als het gaat om mobiliteitskosten. De app helpt gebruikers hierbij door de actuele brandstofprijs te tonen. Ook geven we inzicht in de verschillende parkeertarieven.” Deze mobiliteitsapp werkt samen met een tank- of laadpas, maar is ook te gebruiken zonder pas of abonnement.

Koppeling

MKB Brandstof breidde eerder al hun assortiment uit met een laadpas voor elektrische rijders. En maakte het mogelijk om een account te koppelen met het e-facturatiesysteem van Peppol. “Door deze koppeling is het handmatig verwerken van tankbonnetjes of parkeertransacties overbodig geworden”, aldus de aanbieder.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.