Twaalfde vlog DICO: geluidsdichte droogkamer en verlichte aanrijroute 

De aanbouw van de Hello Carwash van DICO gaat als een trein. In een nieuwe vlog is te zien hoe je straks met de auto over een soort verlichte landingsbaan naar binnen rijdt. Ook de droogkamer vordert vlot. 

De laatste hand wordt nu gelegd aan de lichtkoepels in het dak die daglicht binnenlaten. Ondertussen legt Verstegen Electro spotjes aan in de bestrating, om het effect van een ‘landingsbaan’ te creëren voor de aanrijroute. In deze fase van de bouw gebeurt er veel tegelijk. Ook de cementdekvloer ligt en er wordt gesleuteld aan de luchtbehandeling. De droogkamer is voorzien van geluidsisolatie en er is buiten de kamer nu al bijna niets meer te horen. 

Bruine deur 

De overheaddeuren hangen en die zijn opvallend bruin. Mede-eigenaar Jeroen Visser lijkt te schrikken van de kleur, maar stelt de kijkers gerust dat de bruine deuren straks goed tot hun recht komen als de groene aanplanting op de andere wanden is geplaatst. 

Lees ook: 

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Twaalfde vlog DICO: geluidsdichte droogkamer en verlichte aanrijroute | CarwashPro

Twaalfde vlog DICO: geluidsdichte droogkamer en verlichte aanrijroute 

De aanbouw van de Hello Carwash van DICO gaat als een trein. In een nieuwe vlog is te zien hoe je straks met de auto over een soort verlichte landingsbaan naar binnen rijdt. Ook de droogkamer vordert vlot. 

De laatste hand wordt nu gelegd aan de lichtkoepels in het dak die daglicht binnenlaten. Ondertussen legt Verstegen Electro spotjes aan in de bestrating, om het effect van een ‘landingsbaan’ te creëren voor de aanrijroute. In deze fase van de bouw gebeurt er veel tegelijk. Ook de cementdekvloer ligt en er wordt gesleuteld aan de luchtbehandeling. De droogkamer is voorzien van geluidsisolatie en er is buiten de kamer nu al bijna niets meer te horen. 

Bruine deur 

De overheaddeuren hangen en die zijn opvallend bruin. Mede-eigenaar Jeroen Visser lijkt te schrikken van de kleur, maar stelt de kijkers gerust dat de bruine deuren straks goed tot hun recht komen als de groene aanplanting op de andere wanden is geplaatst. 

Lees ook: 

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.