Beurs en kennis

Inschrijving voor Car Wash Show in Nashville is geopend

Tijdens The Car Wash Show in Las Vegas vorig jaar Foto: ProMedia, 2023

Bezoekers kunnen zich inschrijven voor The Car Wash Show, die dit jaar van 13 tot en met 15 mei wordt gehouden in de Music City Center in Nashville. Het belooft weer een groots carwashspektakel te worden, met naast de beurs ook een uitgebreid kennisprogramma en netwerkmomenten.

Deze jaarlijkse terugkerende beurs biedt eigenaren, exploitanten, investeerders en besluitvormers uit de carwash- en detailingbranche alle ins en outs die ze nodig hebben om te slagen. “De autowasindustrie is dankzij de sterke consumentenvraag en de vele fusies en overnames nog nooit zo spannend geweest. De kansen zijn groot en u kunt het zich niet veroorloven om aan de zijlijn te blijven staan”, zegt de International Carwash Association (ICA), de organisatie van de show.

Uitbreiden

Omdat de grote beurshal al nagenoeg vol zit, heeft ICA aangekondigd de ruimte verder uit te breiden, zodat er meer plek is voor bedrijven om hun nieuwste innovaties en technieken te laten zien. Ook is er dit jaar een Innovation Alley; een exclusieve ruimte waar nieuwe exposanten hun producten en diensten presenteren.

After Dark

Naast de beursvloer is er een programma met kennissessies. Over onder andere de rol van AI, het bereiken van nieuwe klanten en de toekomst van retail. En is er voldoende tijd om op informele wijze te netwerken. Zo is er de Car Wash Show After Dark, met een bezoek aan uitgaansgelegenheden in het stadscentrum van Nashville. Een Big Bash-borrel op de beursvloer en de zogeheten Exhibitor Booth Crawl met een drankje bij verschillende stands.

Inschrijven kan via de website: www.thecarwashshow.com

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Inschrijving voor Car Wash Show in Nashville is geopend | CarwashPro
Beurs en kennis

Inschrijving voor Car Wash Show in Nashville is geopend

Tijdens The Car Wash Show in Las Vegas vorig jaar Foto: ProMedia, 2023

Bezoekers kunnen zich inschrijven voor The Car Wash Show, die dit jaar van 13 tot en met 15 mei wordt gehouden in de Music City Center in Nashville. Het belooft weer een groots carwashspektakel te worden, met naast de beurs ook een uitgebreid kennisprogramma en netwerkmomenten.

Deze jaarlijkse terugkerende beurs biedt eigenaren, exploitanten, investeerders en besluitvormers uit de carwash- en detailingbranche alle ins en outs die ze nodig hebben om te slagen. “De autowasindustrie is dankzij de sterke consumentenvraag en de vele fusies en overnames nog nooit zo spannend geweest. De kansen zijn groot en u kunt het zich niet veroorloven om aan de zijlijn te blijven staan”, zegt de International Carwash Association (ICA), de organisatie van de show.

Uitbreiden

Omdat de grote beurshal al nagenoeg vol zit, heeft ICA aangekondigd de ruimte verder uit te breiden, zodat er meer plek is voor bedrijven om hun nieuwste innovaties en technieken te laten zien. Ook is er dit jaar een Innovation Alley; een exclusieve ruimte waar nieuwe exposanten hun producten en diensten presenteren.

After Dark

Naast de beursvloer is er een programma met kennissessies. Over onder andere de rol van AI, het bereiken van nieuwe klanten en de toekomst van retail. En is er voldoende tijd om op informele wijze te netwerken. Zo is er de Car Wash Show After Dark, met een bezoek aan uitgaansgelegenheden in het stadscentrum van Nashville. Een Big Bash-borrel op de beursvloer en de zogeheten Exhibitor Booth Crawl met een drankje bij verschillende stands.

Inschrijven kan via de website: www.thecarwashshow.com

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.