ANWB adviseert vakantiegangers wasbeurt bij thuiskomst

ANWB adviseert vakantiegangers wasbeurt bij thuiskomst

Gebruik voor een wasbeurt liever de wasstraat en vergeet vooral de sensoren van de hulpsystemen niet. De ANWB komt deze week met wastips voor vakantiegangers wiens auto bij thuiskomst toe is aan een schoonmaakbeurt.

De ANWB komt in de nieuwsbrief van deze week met een waslijst aan tips voor het wassen van de auto. Een tripje naar de carwash wordt daarmee voor de leden weer eens goed onder de aandacht gebracht. Ook detailing komt aan bod, zoals tips om krassen weg te poetsen en het interieur tot in de puntjes te reinigen. De club benadrukt dat schoonmaken van de auto zorgt voor waardebehoud.

Rijhulpsystemen

In het tiplijst is er veel aandacht voor de sensoren van rijhulpsystemen die beter functioneren bij regelmatig schoonmaken. Bovendien wordt een extreem vieze auto niet opgemerkt door de sensoren van andere auto’s op de weg, wat ook weer onveilige situaties kan veroorzaken.

Wasbox

In het artikel geeft de ANWB ook tips over de juiste manier van schoonmaken in de wasbox. Ook worden adviezen gedeeld over een bezoek aan de wasstraat en wordt een beroep gedaan op het verantwoordelijkheidsgevoel van de bezoekers. Carwash-ondernemers geven bij binnenkomst al aan dat men regels dient op te volgen om schade aan de auto te voorkomen. Bij het gebruik van een wasstraat is de bezoeker zelf verantwoordelijk voor het inklappen van de buitenspiegels en de dakantenne.

Wie voor de eigen voordeur wil wassen wordt aangeraden bij de gemeente na te gaan of dat wel mag om een boete te voorkomen.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ANWB adviseert vakantiegangers wasbeurt bij thuiskomst | CarwashPro

ANWB adviseert vakantiegangers wasbeurt bij thuiskomst

ANWB adviseert vakantiegangers wasbeurt bij thuiskomst

Gebruik voor een wasbeurt liever de wasstraat en vergeet vooral de sensoren van de hulpsystemen niet. De ANWB komt deze week met wastips voor vakantiegangers wiens auto bij thuiskomst toe is aan een schoonmaakbeurt.

De ANWB komt in de nieuwsbrief van deze week met een waslijst aan tips voor het wassen van de auto. Een tripje naar de carwash wordt daarmee voor de leden weer eens goed onder de aandacht gebracht. Ook detailing komt aan bod, zoals tips om krassen weg te poetsen en het interieur tot in de puntjes te reinigen. De club benadrukt dat schoonmaken van de auto zorgt voor waardebehoud.

Rijhulpsystemen

In het tiplijst is er veel aandacht voor de sensoren van rijhulpsystemen die beter functioneren bij regelmatig schoonmaken. Bovendien wordt een extreem vieze auto niet opgemerkt door de sensoren van andere auto’s op de weg, wat ook weer onveilige situaties kan veroorzaken.

Wasbox

In het artikel geeft de ANWB ook tips over de juiste manier van schoonmaken in de wasbox. Ook worden adviezen gedeeld over een bezoek aan de wasstraat en wordt een beroep gedaan op het verantwoordelijkheidsgevoel van de bezoekers. Carwash-ondernemers geven bij binnenkomst al aan dat men regels dient op te volgen om schade aan de auto te voorkomen. Bij het gebruik van een wasstraat is de bezoeker zelf verantwoordelijk voor het inklappen van de buitenspiegels en de dakantenne.

Wie voor de eigen voordeur wil wassen wordt aangeraden bij de gemeente na te gaan of dat wel mag om een boete te voorkomen.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.