Partner

CarBax biedt oplossing voor contant betalen bij carwash

De BasicChange is geschikt voor inbouw in de muur Foto's: CarBax

In veel landen in West- en Noord-Europa hebben klanten nog nauwelijks contant geld op zak. Maar als je verder naar het oosten of zuiden gaat, verwachten klanten toch dat ze met contant geld kunnen betalen. Ook voor de autowasbeurt. Als carwashbedrijf is het belangrijk om daar rekening mee te houden, vindt de Slowaakse carwashfabrikant CarBax.

Voor een betaling met contant geld heeft CarBax een handige oplossing: de BasicChange. Een instapmodel bankbiljettenwisselaar in een compact ontwerp. Geschikt voor inbouw in de muur en voorzien van twee doseerbunkers, een bankbiljettenlezer met stapelaar en een muntacceptor.

De CarBax BasicChange werd eind vorig jaar succesvol geïntroduceerd tijdens de Car Wash Show Europe in Amsterdam. Het is geschikt voor self service wasboxen en rollovers, parkeerterreinen, tankstations, zelfbedieningswasserettes en alle plaatsen waar het wisselen van bankbiljetten naar munten nodig is.

Omwisselen

De CarBax BasicChange bankbiljettenwisselaar is onderdeel van de Basic productlijn, waarin de focus ligt op functionaliteit, design en lagere instapkosten. De basisfunctionaliteit is eenvoudig: bankbiljetten omwisselen voor twee soorten munten (of penningen). Daarom is het apparaat uitgerust met twee trechters.

De bankbiljettenlezer is uitgerust met een stapelaar, de opslagruimte voor alle geaccepteerde bankbiljetten. Hierdoor is het zeer eenvoudig om bankbiljetten uit de automaten te halen. Er worden maximaal drie soorten bankbiljetten geaccepteerd. De bankbiljetlezer kan voor elke valuta worden geconfigureerd.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Meer capaciteit

“Het is helemaal geen probleem als wasklanten nog veel munten gebruiken, want het is mogelijk om ‘add-ons’ te kopen voor de CarBax BasicChange. Bijvoorbeeld een muntacceptor, waarmee maximaal twee soorten munten kunnen worden ingewisseld voor kleinere coupures”, zegt CarBax.

Klanten kunnen hun CarBax BasicChange ook uitbreiden met een zogenaamde capaciteitsuitbreider voor muntautomaten, waardoor de capaciteit met nog eens 800 munten wordt vergroot. “Dit geeft exploitanten van succesvolle onbemande self service carwashes veel vrijheid. Ze hoeven niet elke dag langs te rijden om de automaat te legen”, aldus de fabrikant.

“Bovendien hebben operators de mogelijkheid om op afstand de capaciteit van de bankbiljettenwisselaar te controleren, dankzij een betrouwbare internetverbinding. Zelfs aanpassingen en configuraties kunnen op afstand plaatsvinden via een laptop of een mobiele telefoon.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CarBax biedt oplossing voor contant betalen bij carwash | CarwashPro
Partner

CarBax biedt oplossing voor contant betalen bij carwash

De BasicChange is geschikt voor inbouw in de muur Foto's: CarBax

In veel landen in West- en Noord-Europa hebben klanten nog nauwelijks contant geld op zak. Maar als je verder naar het oosten of zuiden gaat, verwachten klanten toch dat ze met contant geld kunnen betalen. Ook voor de autowasbeurt. Als carwashbedrijf is het belangrijk om daar rekening mee te houden, vindt de Slowaakse carwashfabrikant CarBax.

Voor een betaling met contant geld heeft CarBax een handige oplossing: de BasicChange. Een instapmodel bankbiljettenwisselaar in een compact ontwerp. Geschikt voor inbouw in de muur en voorzien van twee doseerbunkers, een bankbiljettenlezer met stapelaar en een muntacceptor.

De CarBax BasicChange werd eind vorig jaar succesvol geïntroduceerd tijdens de Car Wash Show Europe in Amsterdam. Het is geschikt voor self service wasboxen en rollovers, parkeerterreinen, tankstations, zelfbedieningswasserettes en alle plaatsen waar het wisselen van bankbiljetten naar munten nodig is.

Omwisselen

De CarBax BasicChange bankbiljettenwisselaar is onderdeel van de Basic productlijn, waarin de focus ligt op functionaliteit, design en lagere instapkosten. De basisfunctionaliteit is eenvoudig: bankbiljetten omwisselen voor twee soorten munten (of penningen). Daarom is het apparaat uitgerust met twee trechters.

De bankbiljettenlezer is uitgerust met een stapelaar, de opslagruimte voor alle geaccepteerde bankbiljetten. Hierdoor is het zeer eenvoudig om bankbiljetten uit de automaten te halen. Er worden maximaal drie soorten bankbiljetten geaccepteerd. De bankbiljetlezer kan voor elke valuta worden geconfigureerd.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Meer capaciteit

“Het is helemaal geen probleem als wasklanten nog veel munten gebruiken, want het is mogelijk om ‘add-ons’ te kopen voor de CarBax BasicChange. Bijvoorbeeld een muntacceptor, waarmee maximaal twee soorten munten kunnen worden ingewisseld voor kleinere coupures”, zegt CarBax.

Klanten kunnen hun CarBax BasicChange ook uitbreiden met een zogenaamde capaciteitsuitbreider voor muntautomaten, waardoor de capaciteit met nog eens 800 munten wordt vergroot. “Dit geeft exploitanten van succesvolle onbemande self service carwashes veel vrijheid. Ze hoeven niet elke dag langs te rijden om de automaat te legen”, aldus de fabrikant.

“Bovendien hebben operators de mogelijkheid om op afstand de capaciteit van de bankbiljettenwisselaar te controleren, dankzij een betrouwbare internetverbinding. Zelfs aanpassingen en configuraties kunnen op afstand plaatsvinden via een laptop of een mobiele telefoon.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.