Tank- en CarwashProTV: Ontwikkelingen in het huurrecht

In de komende uitzending van Tank- en CarwashProTV schuift advocaat Dirk van den Berg aan om te praten over de huurrechten bij tankstations. Ook nemen we een kijkje bij Carwash ’t Vosje in Oosterhout waar zo duurzaam mogelijk wordt gewassen.

Hoe zit het met huurbescherming van tankstations, shops en horecagelegenheden op rijksweglocaties? Wat betekenen ontwikkelingen zoals elektrisch rijden, (mogelijke) shops bij laadpunten en corona voor de huurprijzen van tankstations? Advocaat Dirk van den Berg bespreekt de recente ontwikkelingen en de effecten daarvan voor ondernemers in de tankstationbranche.

Het regenwater wordt opgevangen, er liggen zonnepanelen op het dak en de chemie is milieuvriendelijk. Carwash ’t Vosje zet zwaar in op duurzaamheid. De onderneming werd recent onderscheiden met een duurzaamheidsprijs, de Groene Pluim. CarwashProTV ging langs om te zien waar de winst in zit.

Kijk woensdagmiddag om 16:00 live naar de uitzending. Daarna is de show op ieder gewenst moment terug te kijken.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tank- en CarwashProTV: Ontwikkelingen in het huurrecht | CarwashPro

Tank- en CarwashProTV: Ontwikkelingen in het huurrecht

In de komende uitzending van Tank- en CarwashProTV schuift advocaat Dirk van den Berg aan om te praten over de huurrechten bij tankstations. Ook nemen we een kijkje bij Carwash ’t Vosje in Oosterhout waar zo duurzaam mogelijk wordt gewassen.

Hoe zit het met huurbescherming van tankstations, shops en horecagelegenheden op rijksweglocaties? Wat betekenen ontwikkelingen zoals elektrisch rijden, (mogelijke) shops bij laadpunten en corona voor de huurprijzen van tankstations? Advocaat Dirk van den Berg bespreekt de recente ontwikkelingen en de effecten daarvan voor ondernemers in de tankstationbranche.

Het regenwater wordt opgevangen, er liggen zonnepanelen op het dak en de chemie is milieuvriendelijk. Carwash ’t Vosje zet zwaar in op duurzaamheid. De onderneming werd recent onderscheiden met een duurzaamheidsprijs, de Groene Pluim. CarwashProTV ging langs om te zien waar de winst in zit.

Kijk woensdagmiddag om 16:00 live naar de uitzending. Daarna is de show op ieder gewenst moment terug te kijken.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.