TSG Prins Alexanderlaan Rotterdam

TSG voorziet OK-tankstation in Rotterdam van nieuwe rollover

Foto: TSG

OK-tankstation Ommoord in Rotterdam is recent uitgebreid met een gloednieuwe rollover. Het team van TSG Wash installeerde aan de Prins Alexanderlaan (foto) een zogenaamde ‘Klean!Star IQ roll-over’ van Kärcher. 

Bij het bemande tankstation in de Maasstad kunnen klanten nu terecht voor wasbeurten in combinatie met een schuimdouche, speciale velgenreiniger en hoge druk. Zelf is TSG ‘zeer tevreden’ over het eindresultaat. “Niet alleen vanwege de prachtige uitstraling, maar zeker vanwege het mooie was- en droogresultaat. Bovendien is de rollover uitgevoerd met een schuimdouche en velgenreiniger die nog eens een extra dimensie geven. De Powerfoam in de wasbox geeft een mooie schuimdeken en een extra gevoel van reiniging bij de klant”, aldus Dominique de Kleer van het bedrijf.

Dr. Stöcker Benelux nam, net als in eerdere projecten voor OK, de complete afstelling van de chemie voor zijn rekening. “Ook hebben we gezorgd voor de indeling en aansluiting van de door ons geleverde chemievaten in de technische ruimte”, vertelt mede-eigenaar Jeroen Houweling.

Betaaloplossing

Nederland telt inmiddels meer dan tachtig bemande en onbemande OK-tankstations. De benzinepompen zijn door het hele land te vinden. Steeds meer van die locaties worden onder handen genomen. Ze krijgen bijvoorbeeld nieuwe shops, luifels en/of wasgelegenheden.

Naast de rollover was TSG in Rotterdam verantwoordelijk voor de wasboxen en de CharliePay-oplossingen. Met de betaalterminals kunnen klanten hun wasbeurt starten en afrekenen. Via het touchscreen kan contactloos betaald worden met bankkaarten, via een barcodescanner, een QR-code of door middel van nummerplaatherkenning.

Het project aan de Prins Alexanderlaan is overigens niet het eerste dat TSG voor de tankstationketen uitvoerde. “OK is een zeer gewaardeerde klant van ons waar we eerder al vele carwashprojecten mee hebben gedaan.”

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TSG voorziet OK-tankstation in Rotterdam van nieuwe rollover | CarwashPro
TSG Prins Alexanderlaan Rotterdam

TSG voorziet OK-tankstation in Rotterdam van nieuwe rollover

Foto: TSG

OK-tankstation Ommoord in Rotterdam is recent uitgebreid met een gloednieuwe rollover. Het team van TSG Wash installeerde aan de Prins Alexanderlaan (foto) een zogenaamde ‘Klean!Star IQ roll-over’ van Kärcher. 

Bij het bemande tankstation in de Maasstad kunnen klanten nu terecht voor wasbeurten in combinatie met een schuimdouche, speciale velgenreiniger en hoge druk. Zelf is TSG ‘zeer tevreden’ over het eindresultaat. “Niet alleen vanwege de prachtige uitstraling, maar zeker vanwege het mooie was- en droogresultaat. Bovendien is de rollover uitgevoerd met een schuimdouche en velgenreiniger die nog eens een extra dimensie geven. De Powerfoam in de wasbox geeft een mooie schuimdeken en een extra gevoel van reiniging bij de klant”, aldus Dominique de Kleer van het bedrijf.

Dr. Stöcker Benelux nam, net als in eerdere projecten voor OK, de complete afstelling van de chemie voor zijn rekening. “Ook hebben we gezorgd voor de indeling en aansluiting van de door ons geleverde chemievaten in de technische ruimte”, vertelt mede-eigenaar Jeroen Houweling.

Betaaloplossing

Nederland telt inmiddels meer dan tachtig bemande en onbemande OK-tankstations. De benzinepompen zijn door het hele land te vinden. Steeds meer van die locaties worden onder handen genomen. Ze krijgen bijvoorbeeld nieuwe shops, luifels en/of wasgelegenheden.

Naast de rollover was TSG in Rotterdam verantwoordelijk voor de wasboxen en de CharliePay-oplossingen. Met de betaalterminals kunnen klanten hun wasbeurt starten en afrekenen. Via het touchscreen kan contactloos betaald worden met bankkaarten, via een barcodescanner, een QR-code of door middel van nummerplaatherkenning.

Het project aan de Prins Alexanderlaan is overigens niet het eerste dat TSG voor de tankstationketen uitvoerde. “OK is een zeer gewaardeerde klant van ons waar we eerder al vele carwashprojecten mee hebben gedaan.”

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.