Truckwash 1 Group breidt netwerk uit met locatie op Maasvlakte

Truckwash 1 Group neemt de locatie Maasvlakte van HB Truckwash over. Per eind maart voegt het bedrijf de ‘A-locatie’, die in oktober 2018 werd geopend, toe aan zijn netwerk. De uitbreiding moet bijdragen aan het doel van het bedrijf om de grootse truckwashketen van Europa te worden. 

Volgens Klaus Broersma en Johannes Snoek van Truckwash 1 Group is de overname een slimme keuze, omdat daardoor een betere dekking van het netwerk ontstaat. ‘’Klanten kunnen dus op meer locaties bij ons terecht. Zij weten wat ze kunnen verwachten aan waskwaliteit en kunnen op alle locaties gebruik maken van ons loyaliteitsprogramma.’’ 

Afscheid

Jeffrey Broere, mede-eigenaar van HB Truckwash, neemt met tevredenheid afscheid van de locatie op de Maasvlakte. ‘‘We zijn trots op wat we in 2,5 jaar hebben neergezet en zijn klaar voor een nieuwe uitdaging! Met deze stap willen wij een online platform ontwikkelen, welke win-win situaties creëert tussen de logistiek en de truckwash industrie.’’ Zijn collega Lars Heyndijk sluit zich daarbij aan. ‘‘We hebben er alle vertrouwen in dat de Truckwash 1 Group de locatie Maasvlakte verder kan voortzetten en wensen hen hierin dan ook alle succes toe.’’

Voor HB Truckwash begint met het afscheid van de locatie ook een nieuw hoofdstuk. De heren gaan zich focussen op de uitrol van software voor de truckwash industrie en het ontwikkelen van locaties op ferry terminals. De locatie Europoort blijft wel in het bezit van HB Truckwash.

Franchise

Naast de uitbreiding van het netwerk is Truckwash 1 Group bezig met het opzetten van een franchiseconcept. Op die manier kunnen ook franchisenemers aan de slag met het concept van het bedrijf. Het bedrijf zoekt nog nieuwe vestigingsmanagers die die rol van franchisenemer kunnen vervullen. 

Het totaal aantal vestigingen van Truckwash 1 Group komt met de overname op acht. Andere locaties zijn te vinden in Aalsmeer, Bodegraven, Ede, Rilland, Roosendaal, Rotterdam Botlek en Utrecht.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Truckwash 1 Group breidt netwerk uit met locatie op Maasvlakte | CarwashPro

Truckwash 1 Group breidt netwerk uit met locatie op Maasvlakte

Truckwash 1 Group neemt de locatie Maasvlakte van HB Truckwash over. Per eind maart voegt het bedrijf de ‘A-locatie’, die in oktober 2018 werd geopend, toe aan zijn netwerk. De uitbreiding moet bijdragen aan het doel van het bedrijf om de grootse truckwashketen van Europa te worden. 

Volgens Klaus Broersma en Johannes Snoek van Truckwash 1 Group is de overname een slimme keuze, omdat daardoor een betere dekking van het netwerk ontstaat. ‘’Klanten kunnen dus op meer locaties bij ons terecht. Zij weten wat ze kunnen verwachten aan waskwaliteit en kunnen op alle locaties gebruik maken van ons loyaliteitsprogramma.’’ 

Afscheid

Jeffrey Broere, mede-eigenaar van HB Truckwash, neemt met tevredenheid afscheid van de locatie op de Maasvlakte. ‘‘We zijn trots op wat we in 2,5 jaar hebben neergezet en zijn klaar voor een nieuwe uitdaging! Met deze stap willen wij een online platform ontwikkelen, welke win-win situaties creëert tussen de logistiek en de truckwash industrie.’’ Zijn collega Lars Heyndijk sluit zich daarbij aan. ‘‘We hebben er alle vertrouwen in dat de Truckwash 1 Group de locatie Maasvlakte verder kan voortzetten en wensen hen hierin dan ook alle succes toe.’’

Voor HB Truckwash begint met het afscheid van de locatie ook een nieuw hoofdstuk. De heren gaan zich focussen op de uitrol van software voor de truckwash industrie en het ontwikkelen van locaties op ferry terminals. De locatie Europoort blijft wel in het bezit van HB Truckwash.

Franchise

Naast de uitbreiding van het netwerk is Truckwash 1 Group bezig met het opzetten van een franchiseconcept. Op die manier kunnen ook franchisenemers aan de slag met het concept van het bedrijf. Het bedrijf zoekt nog nieuwe vestigingsmanagers die die rol van franchisenemer kunnen vervullen. 

Het totaal aantal vestigingen van Truckwash 1 Group komt met de overname op acht. Andere locaties zijn te vinden in Aalsmeer, Bodegraven, Ede, Rilland, Roosendaal, Rotterdam Botlek en Utrecht.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.