Video: SUV staat niet in zijn vrij en botst tegen Tesla in wasstraat

In een Amerikaanse carwash knalde een Nissan SUV tegen een Tesla aan, terwijl deze op de kettingwasstraat gewassen werden. Doordat de bestuurder van de SUV vergat zijn voertuig in zijn vrij te zetten, ramde deze zijn voorligger. De schadepost bedraagt 2.000 dollar. Het voorval werd op video vastgelegd.

De Tesla was voorzien van een achteruitkijkcamera en legde het moment vast waarop de Nissan de achterkant van de Tesla raakte. In de video is te zien dat de Nissan over de kettingbaan rolt en zijn voorligger raakt. De Tesla-bezitter beschreef het voorval volgens de Daily Mail als volgt: “Ik liet mijn wagen reinigen in de wasstraat. Mijn achterligger vergat zijn voertuig in zijn vrij te zetten en botste tegen mij aan. De schade aan mijn auto was minimaal en kost ongeveer 2.000 dollar om te herstellen. Dat bedrag is niet afdoende voor de persoon die op mij knalde, omdat zijn voertuig er erger aan toe lijkt te zijn.”

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.