Rebranding

Eerste Circle K carwash in Nederland geopend: ‘Alle 70 carwashes om naar nieuwe formule’

Op Schiphol is de eerste Circle K carwash geopend Foto's: Circle K

De eerste Circle K carwash in Nederland is een feit. Bij het TotalEnergies-tankstation op luchthaven Schiphol heeft de carwash een volledige rebranding gekregen: in de kleur en stijl van Circle K en voorzien van nieuwe namen voor de wasprogramma’s. Uiteindelijk gaan alle 70 carwashes van TotalEnergies om naar het Circle K carwash-concept.

Het bekende tankstation van TotalEnergies aan de Westelijke Randweg op luchthaven Schiphol is de eerste locatie in Nederland waarin een carwash volgens de formule van Circle K is geopend. De machine en de chemie zijn op deze locatie ongewijzigd gebleven. Wel is er sprake van een volledig nieuwe branding, met de opvallende rode kleur, het Circle K logo en de nieuwe namen voor de wasprogramma’s.

“Dit is de nieuwe Circle K-standaard, die straks op alle carwashes van TotalEnergies wordt toegepast”, zegt Frits Morrema, communicatiemanager van Circle K Nederland. “Wel gaat die rebranding geleidelijk, net als hoe dat gaat met de stations.” Het gaat om zo’n 70 carwashes die overgaan op de nieuwe formule.

De nieuwe kleuren maken deel uit van de rebranding.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.