Zoek het gouden ei

Extra klanten naar de wasstraat trekken met paasacties

Bij AutoProfijt Noord in Delfzijl mogen klanten raden hoeveel paaseitjes er in de pot zitten Foto: AutoProfijt

De paasdagen zijn een handig moment om klantenacties aan te verbinden. En dat kan op allerlei manieren. Wat hebben carwashes in Nederland dit keer bedacht? Hier is een overzicht van de meest opvallende paasacties.

Door iets uit te delen kunnen ondernemers extra klanten naar de wasstraat trekken. Bijvoorbeeld door (paas)eitjes weg te geven bij de wasbeurt. Sommige bedrijven combineren dit met korting op het wasprogramma. Zo krijgen klanten die kiezen voor het Platina-programma bij Kreuze tanken en wassen in Steenwijk een doosje met zes eieren cadeau en twee euro korting. “Wees er als een haasje bij”, zegt het bedrijf op Facebook.

Zo zijn er meer vergelijkbare acties bedacht. Washin7 heeft een grabbelbox vol met paaseitjes. Pakt de klant een gouden ei, dan levert dat een gratis wasbeurt op voor de volgende keer. Bij AutoProfijt Noord in Delfzijl mogen klanten raden hoeveel paaseitjes er in de pot zitten. Degene die de inhoud van de pot raadt, of daar het dichtst bij komt, vindt een waardebon voor in de wasstraat ter waarde van 19,15 euro.

Zoektocht

Autoradam en BOB Autowas betrekken hun klanten bij een heuse zoektocht. Bij Autoradam wordt er gezocht naar zes gouden eieren, die door heel Autoradam Almere verstopt liggen. Wie een gouden ei vindt, krijgt een waspas ter waarde van 30 euro cadeau. “Kom een broodje eten, neem je kind gezellig mee, en loop even een extra rondje wanneer de auto in de stofzuighal of op de interieurbaan staat”, luidt de aankondiging op social media.

Bij BOB Autowas is er in aanloop naar Pasen volop gepuzzeld, in de zoektocht naar de gouden mustang. Via de social media-kanalen werden aanwijzingen gedeeld, waarmee klanten de exacte locatie van het opvallende voertuig konden raden. De winnaar krijgt de gouden mustang niet cadeau, maar mag wel een jaar lang gratis wassen bij BOB.

Open of dicht?

Rondom de paasdagen hanteren carwashes vaak aangepaste openingstijden. Zo zijn er ondernemers die ervoor kiezen om op eerste paasdag gesloten te zijn. En zijn er autowasbedrijven die het hele paasweekend open blijven. Op social media posten de meeste bedrijven hun aangepaste tijden.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Extra klanten naar de wasstraat trekken met paasacties | CarwashPro
Zoek het gouden ei

Extra klanten naar de wasstraat trekken met paasacties

Bij AutoProfijt Noord in Delfzijl mogen klanten raden hoeveel paaseitjes er in de pot zitten Foto: AutoProfijt

De paasdagen zijn een handig moment om klantenacties aan te verbinden. En dat kan op allerlei manieren. Wat hebben carwashes in Nederland dit keer bedacht? Hier is een overzicht van de meest opvallende paasacties.

Door iets uit te delen kunnen ondernemers extra klanten naar de wasstraat trekken. Bijvoorbeeld door (paas)eitjes weg te geven bij de wasbeurt. Sommige bedrijven combineren dit met korting op het wasprogramma. Zo krijgen klanten die kiezen voor het Platina-programma bij Kreuze tanken en wassen in Steenwijk een doosje met zes eieren cadeau en twee euro korting. “Wees er als een haasje bij”, zegt het bedrijf op Facebook.

Zo zijn er meer vergelijkbare acties bedacht. Washin7 heeft een grabbelbox vol met paaseitjes. Pakt de klant een gouden ei, dan levert dat een gratis wasbeurt op voor de volgende keer. Bij AutoProfijt Noord in Delfzijl mogen klanten raden hoeveel paaseitjes er in de pot zitten. Degene die de inhoud van de pot raadt, of daar het dichtst bij komt, vindt een waardebon voor in de wasstraat ter waarde van 19,15 euro.

Zoektocht

Autoradam en BOB Autowas betrekken hun klanten bij een heuse zoektocht. Bij Autoradam wordt er gezocht naar zes gouden eieren, die door heel Autoradam Almere verstopt liggen. Wie een gouden ei vindt, krijgt een waspas ter waarde van 30 euro cadeau. “Kom een broodje eten, neem je kind gezellig mee, en loop even een extra rondje wanneer de auto in de stofzuighal of op de interieurbaan staat”, luidt de aankondiging op social media.

Bij BOB Autowas is er in aanloop naar Pasen volop gepuzzeld, in de zoektocht naar de gouden mustang. Via de social media-kanalen werden aanwijzingen gedeeld, waarmee klanten de exacte locatie van het opvallende voertuig konden raden. De winnaar krijgt de gouden mustang niet cadeau, maar mag wel een jaar lang gratis wassen bij BOB.

Open of dicht?

Rondom de paasdagen hanteren carwashes vaak aangepaste openingstijden. Zo zijn er ondernemers die ervoor kiezen om op eerste paasdag gesloten te zijn. En zijn er autowasbedrijven die het hele paasweekend open blijven. Op social media posten de meeste bedrijven hun aangepaste tijden.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.