Inhoudelijk programma

Ook aandacht voor selfservice carwash tijdens The Car Wash Show

Foto: Shutterstock

Het is niet alleen aftellen tot de UNITI expo in Stuttgart. Ook The Car Wash Show in de VS vindt plaats in de maand mei.

The Car Wash Show is van 13 tot en met 15 mei in Nashville. Naast een uitgebreide beursvloer is er wederom aandacht voor ontwikkeling binnen de branche. Zo zijn er trainingen en sessies waarmee reeds bestaande carwashbedrijven of startende ondernemers zich verder kunnen professionaliseren.

Uitgelicht

Belangrijke thema’s als customer experience, finance en operations, marketing en communicatie, automotive maintenance en talent development worden uitgelicht. Maar ook specifieke onderwerpen rondom selfservice en ‘in bay-autowassen’ (rollovers, red.) komen aan bod. Hoe verhoudt bijvoorbeeld het succesvolle abonnementsmodel voor tunnel wasstraten zich tot de geautomatiseerde en selfservice carwashes? En hoe kunnen verhoogde rollovers voor grote voertuigen als nog vrij onbekend segment in de VS verder gekapitaliseerd worden?

Bekijk het volledige programma hier.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ook aandacht voor selfservice carwash tijdens The Car Wash Show | CarwashPro
Inhoudelijk programma

Ook aandacht voor selfservice carwash tijdens The Car Wash Show

Foto: Shutterstock

Het is niet alleen aftellen tot de UNITI expo in Stuttgart. Ook The Car Wash Show in de VS vindt plaats in de maand mei.

The Car Wash Show is van 13 tot en met 15 mei in Nashville. Naast een uitgebreide beursvloer is er wederom aandacht voor ontwikkeling binnen de branche. Zo zijn er trainingen en sessies waarmee reeds bestaande carwashbedrijven of startende ondernemers zich verder kunnen professionaliseren.

Uitgelicht

Belangrijke thema’s als customer experience, finance en operations, marketing en communicatie, automotive maintenance en talent development worden uitgelicht. Maar ook specifieke onderwerpen rondom selfservice en ‘in bay-autowassen’ (rollovers, red.) komen aan bod. Hoe verhoudt bijvoorbeeld het succesvolle abonnementsmodel voor tunnel wasstraten zich tot de geautomatiseerde en selfservice carwashes? En hoe kunnen verhoogde rollovers voor grote voertuigen als nog vrij onbekend segment in de VS verder gekapitaliseerd worden?

Bekijk het volledige programma hier.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.