CarwashPro Jaaroverzicht (4): Toen ANAC de interieurcarrousel opende

Het was een primeur in carwashland: ANAC opende eind juli een interieurcarrousel bij de vestiging in Arnhem. Feitelijk is een binnenreinigingsband, maar dan uitgevoerd in een draaiende cirkel. CarwashPro maakte samen met Lex Peters van ANAC een rondje in de carrousel. Ander groot carwashnieuws van augustus tot en met oktober: de opening van All-in Carwash in Nederweert en de succesvolle Halloweenacties in oktober.

De interieurcarrousel bij de carwash in Arnhem is voor ANAC de nieuwe standaard in binnenreiniging, vindt ondernemer Lex Peters. Hij noemt de baan compact, overzichtelijk en een attractie voor de klant. De werkzaamheden zijn niet anders dan op een lineaire baan. De binnenreiniging moet worden gezien als een toevoeging op de wasstraat en niet als een op zichzelf staand onderdeel. Peters zegt: “als je me vraagt of ik er gelukkig van word als iemand alleen z’n interieur komt doen? Dan nee, daar word ik niet gelukkig van. Het is het totaalverhaal, buitenkant én binnenkant. Dat is de doelstelling.”

Opening All-in Carwash

In Nederweert wordt een nieuwe carwash geopend op een zichtlocatie langs de snelweg, de tweede voor All-in. De carwash heeft een kettingbaan van 58 meter en kan veel meer wassen dan alleen de auto’s uit Nederweert. Eigenaar Justin Verkoelen laat weten dat er inderdaad op de brede regio wordt gemikt en dat het potentieel groot is. De lezers van CarwashPro waren vooral benieuwd naar de foto’s, die hier nogmaals voorbijkomen.

Lekker griezelen

Zombies, clowns, heksen en een schone auto. Halloween en carwashes gaan goed samen. Voor veel carwashes is Halloween de gelegenheid om eens goed uit te pakken met een event. Bij onder meer Shell De Wetering in Utrecht, Loogman in Heerhugowaard, Niels Autowas in Assen en Bubbles Carwash in Nederweert kan er worden gegriezeld. Johan Teunissen van De Wetering vertelt later in CarwashProTV dat de actie ontzettend leuk is om te doen en dat het een mooie promotie is voor de carwash, maar dat er niet per se extra omzet wordt gedraaid.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CarwashPro Jaaroverzicht (4): Toen ANAC de interieurcarrousel opende | CarwashPro

CarwashPro Jaaroverzicht (4): Toen ANAC de interieurcarrousel opende

Het was een primeur in carwashland: ANAC opende eind juli een interieurcarrousel bij de vestiging in Arnhem. Feitelijk is een binnenreinigingsband, maar dan uitgevoerd in een draaiende cirkel. CarwashPro maakte samen met Lex Peters van ANAC een rondje in de carrousel. Ander groot carwashnieuws van augustus tot en met oktober: de opening van All-in Carwash in Nederweert en de succesvolle Halloweenacties in oktober.

De interieurcarrousel bij de carwash in Arnhem is voor ANAC de nieuwe standaard in binnenreiniging, vindt ondernemer Lex Peters. Hij noemt de baan compact, overzichtelijk en een attractie voor de klant. De werkzaamheden zijn niet anders dan op een lineaire baan. De binnenreiniging moet worden gezien als een toevoeging op de wasstraat en niet als een op zichzelf staand onderdeel. Peters zegt: “als je me vraagt of ik er gelukkig van word als iemand alleen z’n interieur komt doen? Dan nee, daar word ik niet gelukkig van. Het is het totaalverhaal, buitenkant én binnenkant. Dat is de doelstelling.”

Opening All-in Carwash

In Nederweert wordt een nieuwe carwash geopend op een zichtlocatie langs de snelweg, de tweede voor All-in. De carwash heeft een kettingbaan van 58 meter en kan veel meer wassen dan alleen de auto’s uit Nederweert. Eigenaar Justin Verkoelen laat weten dat er inderdaad op de brede regio wordt gemikt en dat het potentieel groot is. De lezers van CarwashPro waren vooral benieuwd naar de foto’s, die hier nogmaals voorbijkomen.

Lekker griezelen

Zombies, clowns, heksen en een schone auto. Halloween en carwashes gaan goed samen. Voor veel carwashes is Halloween de gelegenheid om eens goed uit te pakken met een event. Bij onder meer Shell De Wetering in Utrecht, Loogman in Heerhugowaard, Niels Autowas in Assen en Bubbles Carwash in Nederweert kan er worden gegriezeld. Johan Teunissen van De Wetering vertelt later in CarwashProTV dat de actie ontzettend leuk is om te doen en dat het een mooie promotie is voor de carwash, maar dat er niet per se extra omzet wordt gedraaid.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.