Tanken en wassen

Tamoil neemt ESSO-tankstation Van Esch over; gaat verder als T-Energy

Met de vernieuwing van tankstation Van Esch naar T-Energy is Tamoil Nederland 'een nieuwe weg ingeslagen' Foto: Tamoil Nederland

Tamoil Nederland heeft ESSO-tankstation Van Esch aan de Akkerweg in het Brabantse Moergestel overgenomen. Het tankstation is inmiddels volledig verbouwd en vernieuwd tot ‘energy hub’. Bij T-Energy Moergestel, zoals de tank- en laadlocatie nu heet, biedt Tamoil Nederland ook een aantal autowasfaciliteiten.

Het tankstation aan de Akkerweg in Moergestel heeft verschillende merken gevoerd. Tot 2016 was het een Total, daarna een ESSO en nu gaat het in het netwerk van Tamoil Nederland verder als T-Energy, de vijfde van Nederland.

Met de verbouwing van het tank- en laadstation naar volwaardige energy hub, is Tamoil volgens eigen zeggen ‘een nieuwe richting ingeslagen’. Naast de fossiele en meer duurzame brandstoffen, kan er ook worden geladen en is er een bemande shop. Voertuigen kunnen worden gewassen in een T-Wash rollover of voor de doe-het-zelvers in een van de drie T-Wash wasboxen. Er is ook een stofzuigerplein en bandenpomp.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tamoil neemt ESSO-tankstation Van Esch over; gaat verder als T-Energy | CarwashPro
Tanken en wassen

Tamoil neemt ESSO-tankstation Van Esch over; gaat verder als T-Energy

Met de vernieuwing van tankstation Van Esch naar T-Energy is Tamoil Nederland 'een nieuwe weg ingeslagen' Foto: Tamoil Nederland

Tamoil Nederland heeft ESSO-tankstation Van Esch aan de Akkerweg in het Brabantse Moergestel overgenomen. Het tankstation is inmiddels volledig verbouwd en vernieuwd tot ‘energy hub’. Bij T-Energy Moergestel, zoals de tank- en laadlocatie nu heet, biedt Tamoil Nederland ook een aantal autowasfaciliteiten.

Het tankstation aan de Akkerweg in Moergestel heeft verschillende merken gevoerd. Tot 2016 was het een Total, daarna een ESSO en nu gaat het in het netwerk van Tamoil Nederland verder als T-Energy, de vijfde van Nederland.

Met de verbouwing van het tank- en laadstation naar volwaardige energy hub, is Tamoil volgens eigen zeggen ‘een nieuwe richting ingeslagen’. Naast de fossiele en meer duurzame brandstoffen, kan er ook worden geladen en is er een bemande shop. Voertuigen kunnen worden gewassen in een T-Wash rollover of voor de doe-het-zelvers in een van de drie T-Wash wasboxen. Er is ook een stofzuigerplein en bandenpomp.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.