The Car Wash Show 2024 breekt records in Nashville
9.600 bezoekers

Recordaantal bezoekers én exposanten bij The Car Wash Show

Het evenement vond plaats van 13 tot 15 mei in het Music City Center Foto: 4kclips / Shutterstock.com

The Car Wash Show 2024 heeft nieuwe records gevestigd in het Amerikaanse Nashville, Tennessee. Het evenement, dat van 13 tot 15 mei plaatsvond in het Music City Center, telde meer dan 420 exposanten, waaronder meer dan honderd nieuwe bedrijven, verspreid over een uitverkochte beursvloer van 190.000 vierkante meter. Het aantal deelnemers bereikte een recordhoogte met meer dan 9.600 bezoekers.

Een van de belangrijkste attracties was Innovation Alley, waar de nieuwste technologieën werden getoond door meer dan veertig eerste- en tweedejaars exposanten. De show bood ook meer dan 60 uur aan trainingen en educatieve sessies, met onderwerpen variërend van nieuwe trainingsmodellen tot de nieuwste digitale technologieën en trends in de industrie.

Een opmerkelijke sessie over de huidige staat van de carwash-industrie bevatte inzichten van onder andere Eric Wulf, CEO van de International Carwash Association (ICA). Ze bespraken de verschuiving naar abonnementsmodellen en lidmaatschapsdynamiek in de industrie.

Podcast en prijzen

Tijdens het evenement werd ook ‘Car Wash The Podcast’ opgenomen, waar deelnemers inspirerende verhalen uit de industrie deelden. De avondactiviteiten varieerden van het ‘Big Bash-feest’ tot de ‘Car Wash Hall of Fame Celebration’.

Er werden ook prijzen uitgereikt, waarbij National Carwash Solutions de prijs voor Beste Stand (Groot) won, Big Dot Lighting de prijs voor Beste Stand (Middelgroot) ontving, en Nuform Building Technologies Inc. werd erkend als Opvallende Stand.

Verder kondigde de ICA een nieuw evenement aan, ROADMAP, dat in december 2024 in Austin, Texas zal plaatsvinden. The Car Wash Show keert volgend jaar terug in Las Vegas, van 26 tot 28 april 2025.

Lees ook:

Auteur: Else Van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.