Renovatie

Autowas Elburg heropent wasboxen na renovatie: ‘Klanten willen iets nieuws’

Na een flinke renovatie bij Autowas Elburg zijn alle wasboxen sinds maandag 4 juli weer geopend. Naast nieuwe wastechniek met onder andere een schuimkanon, insectenspray en velgenreiniger, zijn de systemen en vloeren vernieuwd en de tussenwanden vervangen. CarwashPro sprak met eigenaar Gert Lokhorst over de noodzaak van de renovatie. “Er was een behoorlijke terugloop bij de oudere wasboxen. Dat hebben we nu weer gelijk kunnen trekken.”

Gert en Ruth Lokhorst hebben Autowas Elburg in 2015 overgenomen van de toenmalige eigenaar. De vier wasboxen – gebouwd in 2007 – waren destijds voldoende, maar in 2018 werd er toch uitgebreid met drie nieuwe boxen. “Vanaf dat moment zagen we echt verschillen ontstaan. Klanten willen iets nieuws, die willen schuim, een velgenreiniger, insectenspray en dat soort zaken. Terwijl de nieuwe wasboxen het heel goed deden, was er een behoorlijke terugloop aan de andere kant bij de oudere wasboxen. Dat hebben we nu weer gelijk kunnen trekken.”

Volledig vernieuwd

De gerenoveerde wasboxen zijn volledig vernieuwd. De oude staalconstructie is eruit en de RVS-armen zijn aangepast. Er zitten nieuwe vloeren in van Mesa Coatings en de wastechniek is volledig vernieuwd door Eenzet/Istobal, en omvat onder andere een schuimkanon, insectenspray en velgenreiniger. Ook zijn er nieuwe wanden geplaatst.

Autowas Elburg nieuwe wasboxen De wasboxen uit 2007 zijn volledig vernieuwd.

Doorloop spreiden

“We worden altijd weer wat grootser, en hopen hiermee de doorloop wat meer te kunnen spreiden over de zeven boxen. Wellicht trekt het ook een nieuwe klantengroep, omdat er toch wat leuke nieuwigheden bij zijn gekomen. Klanten vinden nieuw altijd wel interessant.”
Er wordt nog nagedacht over een feestelijke opening, om ook lokaal wat extra aandacht eraan te geven, maar vooralsnog is daar nog geen exacte invulling aan gegeven.

(hoofdfoto: Gert en Ruth Lokhorst van Autowas Elburg, na uitbreiding met drie nieuwe wasboxen in 2018)

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Autowas Elburg heropent wasboxen na renovatie: ‘Klanten willen iets nieuws’ | CarwashPro
Renovatie

Autowas Elburg heropent wasboxen na renovatie: ‘Klanten willen iets nieuws’

Na een flinke renovatie bij Autowas Elburg zijn alle wasboxen sinds maandag 4 juli weer geopend. Naast nieuwe wastechniek met onder andere een schuimkanon, insectenspray en velgenreiniger, zijn de systemen en vloeren vernieuwd en de tussenwanden vervangen. CarwashPro sprak met eigenaar Gert Lokhorst over de noodzaak van de renovatie. “Er was een behoorlijke terugloop bij de oudere wasboxen. Dat hebben we nu weer gelijk kunnen trekken.”

Gert en Ruth Lokhorst hebben Autowas Elburg in 2015 overgenomen van de toenmalige eigenaar. De vier wasboxen – gebouwd in 2007 – waren destijds voldoende, maar in 2018 werd er toch uitgebreid met drie nieuwe boxen. “Vanaf dat moment zagen we echt verschillen ontstaan. Klanten willen iets nieuws, die willen schuim, een velgenreiniger, insectenspray en dat soort zaken. Terwijl de nieuwe wasboxen het heel goed deden, was er een behoorlijke terugloop aan de andere kant bij de oudere wasboxen. Dat hebben we nu weer gelijk kunnen trekken.”

Volledig vernieuwd

De gerenoveerde wasboxen zijn volledig vernieuwd. De oude staalconstructie is eruit en de RVS-armen zijn aangepast. Er zitten nieuwe vloeren in van Mesa Coatings en de wastechniek is volledig vernieuwd door Eenzet/Istobal, en omvat onder andere een schuimkanon, insectenspray en velgenreiniger. Ook zijn er nieuwe wanden geplaatst.

Autowas Elburg nieuwe wasboxen De wasboxen uit 2007 zijn volledig vernieuwd.

Doorloop spreiden

“We worden altijd weer wat grootser, en hopen hiermee de doorloop wat meer te kunnen spreiden over de zeven boxen. Wellicht trekt het ook een nieuwe klantengroep, omdat er toch wat leuke nieuwigheden bij zijn gekomen. Klanten vinden nieuw altijd wel interessant.”
Er wordt nog nagedacht over een feestelijke opening, om ook lokaal wat extra aandacht eraan te geven, maar vooralsnog is daar nog geen exacte invulling aan gegeven.

(hoofdfoto: Gert en Ruth Lokhorst van Autowas Elburg, na uitbreiding met drie nieuwe wasboxen in 2018)

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.