Kortingsacties

Autowassen met opwaardeerbonus en extra wastegoed tijdens Black Friday

Ter illustratie Foto: Shutterstock

Een maand gratis autowassen, extra wastegoed en korting op de wasprogramma’s. Het is een greep uit de Black Friday-acties die deze week in de wasstraat worden gehouden.

Terwijl vorig jaar nog in het teken stond van speciale waskortingen voor zwarte auto’s, lijkt nu vooral de focus te liggen op de waspas. Zo geeft Carwash Schijndel tijdens Black Friday Week 20 procent wastegoed weg bij het opwaarderen van de waspas met minimaal 50 euro. En zijn er speciale waspasprijzen. Carwash A2 heeft de ‘Black Friday Opwaardeerbonus’, met dezelfde waspaskorting. Carwash Hoorn beloont klanten met een geregistreerde waspas met extra wastegoed. En Carwash ‘t Vosje in Oosterhout komt tijdens Black Friday Week met 30 procent bonus bij het opwaarderen.

“Heb je nog geen waspas? Vraag deze dan snel aan bij ons in de carwash”, zegt Coppus Carwash Venlo in de aankondiging voor de ‘Black Friday Opwaardeerdeals’. “Kom deze dagen je waspas opwaarderen en laat je auto weer stralen.”

Helft van de prijs

Naast de waspasacties zijn er ook veel andere kortingen en cadeaus. Bij Hello Carwash krijgen klanten die tijdens Black Friday Week een abonnement afsluiten de tweede maand autowassen helemaal gratis. Carwash XL in Coevorden heeft bijna de hele maand november kortingsacties. Daarvoor kan de klant speciale vouchers op de mobiel of uitgeprint bij de wasstraat tonen, voor korting op de wasbeurt. Pro Carwash Epe geeft op Black Friday 50 procent korting op alle wasprogramma’s. Deze actie is alleen geldig met een opgewaardeerde waspas. Matz Carwash in Deventer houdt een Black Friday Sale, met tussen 09.00 en 12.00 uur het Excellent wasprogramma voor 10 euro. En Mega Carwash Emmeloord staat in het teken van een feestelijk actieweekend, met alle wasprogramma’s voor de helft van de prijs en tot wel 200 euro aan wastegoed.

De acties worden gedeeld op social media om zoveel mogelijk klanten te bereiken. Hieronder een aantal opvallende Facebook-posts.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Autowassen met opwaardeerbonus en extra wastegoed tijdens Black Friday | CarwashPro
Kortingsacties

Autowassen met opwaardeerbonus en extra wastegoed tijdens Black Friday

Ter illustratie Foto: Shutterstock

Een maand gratis autowassen, extra wastegoed en korting op de wasprogramma’s. Het is een greep uit de Black Friday-acties die deze week in de wasstraat worden gehouden.

Terwijl vorig jaar nog in het teken stond van speciale waskortingen voor zwarte auto’s, lijkt nu vooral de focus te liggen op de waspas. Zo geeft Carwash Schijndel tijdens Black Friday Week 20 procent wastegoed weg bij het opwaarderen van de waspas met minimaal 50 euro. En zijn er speciale waspasprijzen. Carwash A2 heeft de ‘Black Friday Opwaardeerbonus’, met dezelfde waspaskorting. Carwash Hoorn beloont klanten met een geregistreerde waspas met extra wastegoed. En Carwash ‘t Vosje in Oosterhout komt tijdens Black Friday Week met 30 procent bonus bij het opwaarderen.

“Heb je nog geen waspas? Vraag deze dan snel aan bij ons in de carwash”, zegt Coppus Carwash Venlo in de aankondiging voor de ‘Black Friday Opwaardeerdeals’. “Kom deze dagen je waspas opwaarderen en laat je auto weer stralen.”

Helft van de prijs

Naast de waspasacties zijn er ook veel andere kortingen en cadeaus. Bij Hello Carwash krijgen klanten die tijdens Black Friday Week een abonnement afsluiten de tweede maand autowassen helemaal gratis. Carwash XL in Coevorden heeft bijna de hele maand november kortingsacties. Daarvoor kan de klant speciale vouchers op de mobiel of uitgeprint bij de wasstraat tonen, voor korting op de wasbeurt. Pro Carwash Epe geeft op Black Friday 50 procent korting op alle wasprogramma’s. Deze actie is alleen geldig met een opgewaardeerde waspas. Matz Carwash in Deventer houdt een Black Friday Sale, met tussen 09.00 en 12.00 uur het Excellent wasprogramma voor 10 euro. En Mega Carwash Emmeloord staat in het teken van een feestelijk actieweekend, met alle wasprogramma’s voor de helft van de prijs en tot wel 200 euro aan wastegoed.

De acties worden gedeeld op social media om zoveel mogelijk klanten te bereiken. Hieronder een aantal opvallende Facebook-posts.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.