Carwashes in het teken van Black Friday: waskorting voor zwarte auto’s

Veel carwashes doen mee met het 'kortingsfeest' Foto: Unsplash

Ook dit jaar spelen veel carwashes in op Black Friday, dat officieel op vrijdag 25 november wordt gehouden. Op social media worden allerlei acties gedeeld. Van korting op wasprogramma’s in de wasstraat en op autowasproducten online, tot voordeel op de tankbeurt en in de shops. 

Inspelen op het ‘kortingsfeest’ kan voor carwashes lucratief zijn. Veel klanten zijn er inmiddels mee bekend en houden de acties rondom Black Friday scherp in de gaten. “De shopdagen Black Friday en Cyber Monday komen oorspronkelijk uit de Verenigde Staten, maar zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur”, zegt Ewout van Rossum, Regional Retail Manager Benelux bij Lightspeed, tegen businessmagazine Emerce. “Vooral in het huidige economische klimaat zijn deze populaire kortingsacties enorm welkom.”

Naast de kortingsacties in de autowasstraat zijn er ook opvallende Black Friday-carwashdeals. Zo komt A7-Carwash met een aanbieding speciaal voor zwarte auto’s. “Heb jij een zwarte auto? Dan was je vanaf vrijdag tot en met maandag voor maar 7,50 euro bij A7-Carwash”, luidt de post op de Facebook-pagina.

Hieronder een selectie van Black Friday-kortingsacties in de wasstraat.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwashes in het teken van Black Friday: waskorting voor zwarte auto’s | CarwashPro

Carwashes in het teken van Black Friday: waskorting voor zwarte auto’s

Veel carwashes doen mee met het 'kortingsfeest' Foto: Unsplash

Ook dit jaar spelen veel carwashes in op Black Friday, dat officieel op vrijdag 25 november wordt gehouden. Op social media worden allerlei acties gedeeld. Van korting op wasprogramma’s in de wasstraat en op autowasproducten online, tot voordeel op de tankbeurt en in de shops. 

Inspelen op het ‘kortingsfeest’ kan voor carwashes lucratief zijn. Veel klanten zijn er inmiddels mee bekend en houden de acties rondom Black Friday scherp in de gaten. “De shopdagen Black Friday en Cyber Monday komen oorspronkelijk uit de Verenigde Staten, maar zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur”, zegt Ewout van Rossum, Regional Retail Manager Benelux bij Lightspeed, tegen businessmagazine Emerce. “Vooral in het huidige economische klimaat zijn deze populaire kortingsacties enorm welkom.”

Naast de kortingsacties in de autowasstraat zijn er ook opvallende Black Friday-carwashdeals. Zo komt A7-Carwash met een aanbieding speciaal voor zwarte auto’s. “Heb jij een zwarte auto? Dan was je vanaf vrijdag tot en met maandag voor maar 7,50 euro bij A7-Carwash”, luidt de post op de Facebook-pagina.

Hieronder een selectie van Black Friday-kortingsacties in de wasstraat.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.