Fotoreportage: een kijkje in de keuken van Hello Carwash

Hello Carwash opent zijn deuren in februari laat bedrijfsleider Rick Piepers weten. Op dit moment worden de puntjes op de i gezet en wordt de wasgelegenheid klaargemaakt om de eerste bezoekers te ontvangen. In deze fotoreportage is de status van de werkzaamheden te zien.

CarwashPro had onlangs een interview met Piepers waarin hij meer vertelde over zijn toekomstplannen en de ambities van het team van Hello Carwash. Binnenkort is dit gesprek op deze website te lezen. Voor nu staat deze fotoreportage ter beschikking.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.