Ongeluk

Man klapt buitenspiegels dicht en raakt bekneld in rollover-wasstraat

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

Een man die zijn auto wilde laten schoonmaken is dinsdagochtend bekneld geraakt in een rollover-wasstraat in Hilversum. Het voorval deed zich voor bij Tiger Wash, dat deel uitmaakt van het Esso-tankstation aan de Vaartweg.

Volgens een aanwezige politieagent wilde het slachtoffer vermoedelijk zijn buitenspiegels nog dichtklappen toen de machine al gestart was met het wasprogramma, zo meldt het Noordhollands Dagblad. Daardoor kwam de man bekneld te zitten.

Brandweer, politie en ambulance kwamen ter plaatse en hebben de man naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Man klapt buitenspiegels dicht en raakt bekneld in rollover-wasstraat | CarwashPro
Ongeluk

Man klapt buitenspiegels dicht en raakt bekneld in rollover-wasstraat

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

Een man die zijn auto wilde laten schoonmaken is dinsdagochtend bekneld geraakt in een rollover-wasstraat in Hilversum. Het voorval deed zich voor bij Tiger Wash, dat deel uitmaakt van het Esso-tankstation aan de Vaartweg.

Volgens een aanwezige politieagent wilde het slachtoffer vermoedelijk zijn buitenspiegels nog dichtklappen toen de machine al gestart was met het wasprogramma, zo meldt het Noordhollands Dagblad. Daardoor kwam de man bekneld te zitten.

Brandweer, politie en ambulance kwamen ter plaatse en hebben de man naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.