Verbouwing

Esso Vissers Horst ruilt rollover in voor wasstraat

Medio februari 2024 gaat de nieuwe wasstraat open Foto ter illustratie

Esso Vissers Horst krijgt een 25 meter lange kettingwasstraat. De bestaande rollover gaat vanaf 20 november dicht en maakt plaats voor de vernieuwde wasstraat, die medio februari 2024 zal openen. De wasboxen blijven in deze periode wel gewoon geopend.

De washal wordt met vijf meter verlengd zodat de nieuwe wasstraat erin kan. Ook wordt de rijrichting van de wasstraat omgedraaid. “Hierdoor zullen de wachtende auto’s niet meer in de weg staan en kunnen we tot wel dertig auto’s per uur wassen”, zegt Vissers Energy Group. De washoogte van de nieuwe kettingwasstraat bedraagt 2,05 meter. Verhoogde voertuigen kunnen hier niet meer gewassen worden.

Contactloos

Met de komst van de nieuwe wasstraat wordt ook kenteken- en abonnementswassen geïntroduceerd. Online kunnen klanten een abonnement afsluiten waarbij het kenteken wordt geregistreerd. Voor een vast bedrag per maand kan er vervolgens onbeperkt worden gewassen. In de wasstraat kan er enkel contactloos afgerekend worden. Voor contante betalingen kunnen klanten terecht in de tankshop.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Esso Vissers Horst ruilt rollover in voor wasstraat | CarwashPro
Verbouwing

Esso Vissers Horst ruilt rollover in voor wasstraat

Medio februari 2024 gaat de nieuwe wasstraat open Foto ter illustratie

Esso Vissers Horst krijgt een 25 meter lange kettingwasstraat. De bestaande rollover gaat vanaf 20 november dicht en maakt plaats voor de vernieuwde wasstraat, die medio februari 2024 zal openen. De wasboxen blijven in deze periode wel gewoon geopend.

De washal wordt met vijf meter verlengd zodat de nieuwe wasstraat erin kan. Ook wordt de rijrichting van de wasstraat omgedraaid. “Hierdoor zullen de wachtende auto’s niet meer in de weg staan en kunnen we tot wel dertig auto’s per uur wassen”, zegt Vissers Energy Group. De washoogte van de nieuwe kettingwasstraat bedraagt 2,05 meter. Verhoogde voertuigen kunnen hier niet meer gewassen worden.

Contactloos

Met de komst van de nieuwe wasstraat wordt ook kenteken- en abonnementswassen geïntroduceerd. Online kunnen klanten een abonnement afsluiten waarbij het kenteken wordt geregistreerd. Voor een vast bedrag per maand kan er vervolgens onbeperkt worden gewassen. In de wasstraat kan er enkel contactloos afgerekend worden. Voor contante betalingen kunnen klanten terecht in de tankshop.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.