Istobal, roll-over, carwash

FC Utrecht-voetballer Cyriel Dessers wil carwash uitbaten

Profvoetballer Cyriel Dessers heeft bijzondere plannen voor de toekomst. De nieuwste aanwinst van voetbalclub FC Utrecht heeft interesse in het openen van een eigen wasgelegenheid. De voetballer die deze zomer van club wisselde wil graag nog eens een ander avontuur beleven.

De voetballer die oorspronkelijk uit België komt, geeft dit aan in een interview met het tijdschrift Elf voetbal. Hij ziet een oud-ploeggenoot van Lokeren als voorbeeld. Alexander Scholz stopte op zijn achttiende met voetballen om de wereld rond te reizen. Daarna is hij in Scandinavië gaan voetballen. Scholz wil later een tweedehandsboekenwinkel openen in Kopenhagen.

Extremen

Dat soort extremen bevallen hem wel. Hij ziet zichzelf aan het einde van zijn carrière wel op een plek als Korea, Australië, Zuid-Afrika of IJsland spelen. Zijn uiteindelijke droom is om een tankstation met wasgelegenheid te openen in Korea. Het lijkt hem een goed idee, al zou hij het ook niet erg vinden om deze plannen in Nederland of België uit te voeren.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.