Veersedam Carwash, Istobal, M'nex, Eenzetcarwash

Eenzet Carwash plaatst eerste nieuwe model roll-over in Vrouwenpolder

Een grote primeur voor Carwash Veersedam uit Vrouwenpolder in Zeeland. Hij heeft als eerste op de wereld de nieuwste roll-over van Istobal geplaatst gekregen. In zijn washal aan een doorgaande weg blinkt het nieuwste model uit de M’Nex-serie. De ondernemer is enorm enthousiast over zijn nieuwe machine. “Ik kan mijn eigen reclame-uitingen afspelen via de led-schermen bovenop de machine”, zegt hij. Hij krijgt veel leuke reacties van klanten.

Ondernemer Dave Adriaanse was zo enthousiast dat hij de nieuwe schuimboog graag nog wat extra laat opvallen. “Ik wil graag dat de sticker van ‘infinite mouse’ ook op de voorkant geplaatst wordt. Dat is voor de beleving van de klant nog mooier.” Hij doelt daarmee op de nieuwe multi-colour led-schuimboog die op zijn nieuwe machine zit. Vooral ’s avonds valt zijn glazen washal aan een redelijk drukke doorgaande weg, extra op. “Niet alleen wordt de machine zelf enorm verlicht door de led-panelen. De begeleidingsstrips trekken ook echt veel bekijks, zeker als het wat donkerder is”, vertelt hij enthousiast.

Nieuw in de waswereld

Adriaanse had zelf nog geen ervaring met carwashes. Zijn wasgelegenheid werd 1 augustus in gebruik genomen. “Ik heb natuurlijk al vele jaren mijn garagebedrijf. Een tijdje terug ben ik pas gaan kijken naar een wasgelegenheid.” Een goede vriend bracht hem op het idee een carwash te nemen. “Hij vroeg me waarom ik eigenlijk geen carwash had. Toen ben ik eens gaan nadenken over de voordelen en heb ik onderzoek laten doen naar of het rendabel zou zijn.” Uit de berekening die werd gedaan door Eenzet Carwash bleek dat er vraag was, maar nog geen aanbod. De ondernemer koos daarom meteen voor het nieuwste model.”

“Het is wel gaaf dat ik de eerste op de wereld ben met deze machine’, zegt hij trots. Hij nam het nieuwe paradepaardje van Istobal vanwege de uitstraling en beleving. “Het is het neusje van de zalm. Met mijn garage bedrijf willen we kwaliteit uitstralen, zo ook in de wasgelegenheid.” Van zijn klanten kregen hij al vele positieve reacties. “De auto’s komen er echt blinkend uit. Ze vergelijken natuurlijk met andere wasgelegenheden, maar blijven terugkomen een goed teken dus.”

Foto: Jan van Dillen kijkt met Adriaanse naar de nieuwe schuimboog. Tekst loopt door onder foto.

Carwash Veerdam, Vrouwenpolder, Istobal, Eenzet Carwash

M’Nex 32

Istobal’s nieuwste model in de roll-over serie is de M’Nex 32. Meest opvallende aan de machine zijn de grote led-schermen zowel boven als aan de zijkanten. Deze moeten volgens Jan van Dillen van Eenzet Carwash de beleving voor de klant een stuk vergroten. “Naast het scherm hebben we dus ook de infinite multi-color led-schuimboog. Deze kan de klant in iedere gewenste kleur instellen. Voor bijvoorbeeld een ladiesday kan deze op roze worden gezet.”

De wielborstels zijn een andere nieuwe feature op het nieuwste roll-over model. “De banden worden ingescand om de grootte te bepalen. De velgen worden echt van binnen 3D-gereinigd. De borstels draaien in tegengestelde richting russen de velg”, legt Van Dillen uit. De nieuwste velgenborstel is ook als upgrade voor wat oudere modellen te krijgen. Een andere unieke feature aan de nieuwe M’Nex 32 zijn de kantelbare borstels die volgens hem een auto van A tot Z echt goed schoon krijgen. “Door het kantelsysteem kunnen we ook de steeds ingewikkelder geworden auto-ontwerpen goed schoon krijgen.” Daarnaast prijst hij de enorme mogelijkheden tot optimalisatie van de roll-over. “Er is zoveel in te stellen en te fine-tunen. Bijna alles kan worden aangepast.”

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.