Trumpi Breda zoekt samenwerking met De Buren

Trumpi Breda is meer dan een tankstation en biedt onder meer de mogelijkheid om de auto – of hond – door de wasstraat te halen. Daarnaast kan er ook ontbeten worden in de tankshop. De dienstverlening is verder uitgebreid met de lockers van de Buren. 

De Buren is naar eigen zeggen marktleider op het gebied van onbemande afhaalpunten. De lockers van dit bedrijf zijn in te zetten voor het ontvangen, verzenden, retourneren en bewaren van paketten. Daarnaast zijn de systemen lokaal te gebruiken voor bijvoorbeeld click & collect activiteiten, zoals boodschappen, medicijnen en stomerijservices. Door de inzet van de lockers worden organisaties ontlast en wordt tegelijkertijd de ‘last-mile’, maar zeker ook de retourenstroom geoptimaliseerd.

De lockers die de Buren regelt, zijn inmiddels al enge tijd in gebruik bij Trumpi Breda en vallen in de maak. Het aantal lockers is namelijk verdubbeld, zodat klanten 24/7 pakketten kunnen ontvangen en verzenden. “Ik heb voor de samenwerking met de Buren gekozen omdat zij onder andere samenwerken met DHL, één van de grootste pakketbezorgers van Nederland. Daarnaast heeft de Buren een zeer goede en klantvriendelijke helpdesk. De aanloop van nieuwe klanten overtreft mijn verwachtingen. Na wat kinderziektes loopt nu alles op rolletjes”, stelt ondernemer Nandor Trumpi.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.