(Naar)geestig nieuws: Medina’s Haunted Car Wash keert terug

Rainforest Car Wash uit Ohio is volop bezig met de voorbereidingen voor Halloween en verandert voor de tweede keer in de Haunted Car wash. In het najaar kan de auto twee weekenden door monsters, griezels, demonen en spoken gewassen worden. Vorig jaar trok de alternatieve wasgelegenheid veel bekijks en dat is volgens de directie reden genoeg om ook in coronatijd (naar)geestig vermaak te bieden.

“Toen we vorig jaar voor het eerst met de Haunted Car Wash van start gingen, leverde ons dat een stortvloed aan positieve reacties op”, zegt eigenaar Anthony Bencivenni. “Deze feedback heeft ons doen besluiten om een vervolg op te zetten. De horrorwasstraat tijdens Halloween wordt een traditie.”

De spookachtige wasbeurten zijn volledig coronaproof en bieden veilig vermaak voor het hele gezin, stelt Bencivenni: “Dit jaar is erg moeilijk voor ons allemaal. Om mensen te vermaken en afleiding te bieden in deze lastige periode hebben we besloten om de Haunted Car wash door te laten gaan.” Hieronder is een compilatievideo te zien van vorig jaar. 

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.