Loogman Groep start met Hola Autoverhuur in Aalsmeer

Hola Autoverhuur is vanaf 1 december te vinden bij de wasstraat van Loogman Groep in Aalsmeer. Loogman noemt de toevoeging van autoverhuur ‘een logische stap in mobiliteit’. Op de locatie in Aalsmeer is onder meer een tankstation, horeca en opslagruimte via Huureenbox te vinden. 

“Met Huureenbox en Boxie24 kennen wij als geen ander de fijne kneepjes van het verhuren”, meldt Loogman in een persbericht. Vanaf december biedt de wasstraat ook autoverhuur via Hola Autoverhuur.

Het wagenpark bestaat uit vijftien personenauto’s en vijf bedrijfswagens, waaronder bestelwagens en bakwagens met lift. Reserveringen lopen online via de website van Hola. Vanuit de Hola Shop in Aalsmeer zorgen de medewerkers van Loogman ervoor de de auto met volle tank klaar wordt gezet.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.