Tamoil neemt carwashes en tankstations over van Hartholt Olie

Tamoil Nederland neemt de zeven tankstations van Hartholt Olie in het oosten van Nederland over. Ook de bijbehorende carwashes gaan mee naar Tamoil. Het netwerk van Tamoil in Overijssel wordt met de overname uitgebreid tot elf verkooppunten.

De overname omvat de vier bemande tankstations van Hartholt Olie in Heino, Nieuw Heeten (zie foto), Wesepe en Windesheim, alsook de drie onbemande locaties in Lemele, Lettele en Ommen. In Nieuw Heeten en Wesepe heeft Hartholt Olie wasboxen waar klanten zelfstandig de auto kunnen wassen, in Heino is een carwash.

Met de overname groeit het totale aantal Tamoil-locaties van 218 tot 225, waarmee de formule een marktaandeel van ruim 5 procent heeft. Tamoil heeft carwashes op verschillende locaties.

Vooralsnog blijft naam van Hartholt Olie, ondanks de omkleuring, zichtbaar op de luifels. Na het afstoten van de zeven tankstations wil Hartholt Olie zich toeleggen op de uitbreiding van zijn activiteiten op het gebied van transport en landhandel.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tamoil neemt carwashes en tankstations over van Hartholt Olie | CarwashPro

Tamoil neemt carwashes en tankstations over van Hartholt Olie

Tamoil Nederland neemt de zeven tankstations van Hartholt Olie in het oosten van Nederland over. Ook de bijbehorende carwashes gaan mee naar Tamoil. Het netwerk van Tamoil in Overijssel wordt met de overname uitgebreid tot elf verkooppunten.

De overname omvat de vier bemande tankstations van Hartholt Olie in Heino, Nieuw Heeten (zie foto), Wesepe en Windesheim, alsook de drie onbemande locaties in Lemele, Lettele en Ommen. In Nieuw Heeten en Wesepe heeft Hartholt Olie wasboxen waar klanten zelfstandig de auto kunnen wassen, in Heino is een carwash.

Met de overname groeit het totale aantal Tamoil-locaties van 218 tot 225, waarmee de formule een marktaandeel van ruim 5 procent heeft. Tamoil heeft carwashes op verschillende locaties.

Vooralsnog blijft naam van Hartholt Olie, ondanks de omkleuring, zichtbaar op de luifels. Na het afstoten van de zeven tankstations wil Hartholt Olie zich toeleggen op de uitbreiding van zijn activiteiten op het gebied van transport en landhandel.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.