drugs, coke, carwash

‘Breaking Bad-crimineel’ handelde in drugs vanuit carwash

Een carwashondernemer anex drugsdealer uit Goldsboro, een plaatsje in de Amerikaanse staat North Carolina, is aangehouden nadat verschillende hoeveelheden drugs in zijn wasgelegenheid werden aangetroffen. De verdachte is de 41-jarige Elvin Geovany Flores, hij zou volgens de politie van Wayne County zijn carwash-locatie gebruiken om de drugs te verhandelen.  

De drugs werden een week geleden aangetroffen in zijn carwash. Hij dealde vanuit Bubblez carwash gesitueerd aan William Street en Hooks River Road in Goldsboro. Een speciale drugseenheid van de lokale politie kwam de carwash op het spoor en vond uit dat cocaine, heroïne en methamphetamine verkrijgbaar waren naast de verschillende wasprogramma’s. Het verhaal doet een beetje denken aan de serie Breaking Bad, waarin een drugscrimineel ook een wasgelegenheid heeft.

Onderzoek

De carwash werd dus gebruikt voor de illegale praktijken. Flores werd aangeklaagd voor verschillende vormen van het handelen in drugs. Tijdens het doorzoeken van de wasgelegenheid werd volgens nieuwssite I7 56 gram methamphetamine met een straatwaarde van zo’n 2.800 dollar gevonden. Ook werd bijna een kilo coke gevonden. Het onderzoek is nog in volle gang en de politie sluit niet uit dat er meer mensen worden aangehouden. De Amerikaanse anti-drugs organisatie DEA is ook bij het onderzoek betrokken. De borgtocht van Flores is vastgesteld op 75.000 dollar.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Breaking Bad-crimineel’ handelde in drugs vanuit carwash | CarwashPro
drugs, coke, carwash

‘Breaking Bad-crimineel’ handelde in drugs vanuit carwash

Een carwashondernemer anex drugsdealer uit Goldsboro, een plaatsje in de Amerikaanse staat North Carolina, is aangehouden nadat verschillende hoeveelheden drugs in zijn wasgelegenheid werden aangetroffen. De verdachte is de 41-jarige Elvin Geovany Flores, hij zou volgens de politie van Wayne County zijn carwash-locatie gebruiken om de drugs te verhandelen.  

De drugs werden een week geleden aangetroffen in zijn carwash. Hij dealde vanuit Bubblez carwash gesitueerd aan William Street en Hooks River Road in Goldsboro. Een speciale drugseenheid van de lokale politie kwam de carwash op het spoor en vond uit dat cocaine, heroïne en methamphetamine verkrijgbaar waren naast de verschillende wasprogramma’s. Het verhaal doet een beetje denken aan de serie Breaking Bad, waarin een drugscrimineel ook een wasgelegenheid heeft.

Onderzoek

De carwash werd dus gebruikt voor de illegale praktijken. Flores werd aangeklaagd voor verschillende vormen van het handelen in drugs. Tijdens het doorzoeken van de wasgelegenheid werd volgens nieuwssite I7 56 gram methamphetamine met een straatwaarde van zo’n 2.800 dollar gevonden. Ook werd bijna een kilo coke gevonden. Het onderzoek is nog in volle gang en de politie sluit niet uit dat er meer mensen worden aangehouden. De Amerikaanse anti-drugs organisatie DEA is ook bij het onderzoek betrokken. De borgtocht van Flores is vastgesteld op 75.000 dollar.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.