Politie, politiewagen

Inbrekers gepakt nabij wasstraat Anac in Breda

De politie heeft een 40-jarige man en een 42-jarige vrouw aangehouden in de buurt van wasstraat Anac in Breda. De agenten troffen in de auto van de verdachten inbrekerswerktuigen en mogelijk gestolen goederen aan. Beiden werden afgelopen vrijdag vroeg in de ochtend in de boeien geslagen.

Agenten hielden de auto van de twee verdachten, geparkeerd nabij de wasstraat, in de gaten. Aangezien er ’s nachts weinig auto’s worden gewassen, besloten de politieagenten volgens lokale nieuwswebsite bredavandaag de auto en het stel te controlen. Of het stel ook wilde in breken bij de wasgelegenheid aan het Spinveld is niet duidelijk.

Aanhouding

Toen de auto van de verdachten werd gecontroleerd werden meerdere hulptools voor het plegen van inbraken aangetroffen. Daarnaast werden enkele haspels gevonden. De man en vrouw zijn aangehouden op verdenking van diefstal en heling. De aangetroffen spullen werden in beslag genomen.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Inbrekers gepakt nabij wasstraat Anac in Breda | CarwashPro
Politie, politiewagen

Inbrekers gepakt nabij wasstraat Anac in Breda

De politie heeft een 40-jarige man en een 42-jarige vrouw aangehouden in de buurt van wasstraat Anac in Breda. De agenten troffen in de auto van de verdachten inbrekerswerktuigen en mogelijk gestolen goederen aan. Beiden werden afgelopen vrijdag vroeg in de ochtend in de boeien geslagen.

Agenten hielden de auto van de twee verdachten, geparkeerd nabij de wasstraat, in de gaten. Aangezien er ’s nachts weinig auto’s worden gewassen, besloten de politieagenten volgens lokale nieuwswebsite bredavandaag de auto en het stel te controlen. Of het stel ook wilde in breken bij de wasgelegenheid aan het Spinveld is niet duidelijk.

Aanhouding

Toen de auto van de verdachten werd gecontroleerd werden meerdere hulptools voor het plegen van inbraken aangetroffen. Daarnaast werden enkele haspels gevonden. De man en vrouw zijn aangehouden op verdenking van diefstal en heling. De aangetroffen spullen werden in beslag genomen.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.