Dico’s vijftiende vlog viert voortgang Hello Carwash

De laatste hand wordt inmiddels gelegd aan Hello Carwash. Deze immense wasgelegenheid fungeert als nieuwe showroom van DICO en gaat 4.000 m2 beslaan. Er worden 1.297 zonnepanelen op het dak geplaatst die de benodigde energie moeten opwekken.

De zijkanten van Hello Carwash worden voorzien van plantbegroeiing. In het pand plaatste Mesa Coatings de vloer. De ondergrond kenmerkt zich door de luxe uitstraling en het gebruiksgemak. De ondergrond is namelijk zeer eenvoudig schoon te houden. Voor de waterterugwinning is een systeem van BleuBlue geplaatst dat een capaciteit heeft van 60.000 liter per uur. De wasgelegenheid wordt op de grens van Capelle aan den IJssel en Rotterdam geplaatst. Het pand wordt in samenwerking met Steingoed Projectontwikkeling en Heerenstede Vastgoed gebouwd.

Lees ook: 

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dico’s vijftiende vlog viert voortgang Hello Carwash | CarwashPro

Dico’s vijftiende vlog viert voortgang Hello Carwash

De laatste hand wordt inmiddels gelegd aan Hello Carwash. Deze immense wasgelegenheid fungeert als nieuwe showroom van DICO en gaat 4.000 m2 beslaan. Er worden 1.297 zonnepanelen op het dak geplaatst die de benodigde energie moeten opwekken.

De zijkanten van Hello Carwash worden voorzien van plantbegroeiing. In het pand plaatste Mesa Coatings de vloer. De ondergrond kenmerkt zich door de luxe uitstraling en het gebruiksgemak. De ondergrond is namelijk zeer eenvoudig schoon te houden. Voor de waterterugwinning is een systeem van BleuBlue geplaatst dat een capaciteit heeft van 60.000 liter per uur. De wasgelegenheid wordt op de grens van Capelle aan den IJssel en Rotterdam geplaatst. Het pand wordt in samenwerking met Steingoed Projectontwikkeling en Heerenstede Vastgoed gebouwd.

Lees ook: 

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.