EenzetCarwash rolt Fuelwash-concept uit in Groningen

Het Tamoil Express tankstation aan de Peizerweg in Groningen is voorzien van het Fuelwash-concept van EenzetCarwash. Naast onbemand tanken kunnen bezoekers op deze locatie voortaan ook onbemand wassen. 

Het Fuelwash-concept is ontwikkeld door EenzetCarwash. De geplaatste roll-over, een Istobal M1,  wordt op afstand gemonitord door het carwash-bedrijf. Door middel van camera’s en software kan de helpdesk de wasinstallatie aansturen. Bij vragen kunnen gebruikers via de intercom communiceren met het team van EenzetCarwash.

Het systeem is prefab aangeleverd in Groningen. De technische ruimte werd vooraf in de werkplaats van EenzetCarwash ingericht en hoefde op locatie alleen nog maar te worden aangesloten. Vanuit Andelst is al het materieel naar Groningen gereden waar het vervolgens geïnstalleerd werd. De bestickering was voor de plaatsing al geregeld. Deze plug and play methode zorgt voor een forse verkorting van de installatietijd. In onderstaande clip wordt de werking van Fuelwash uitgelegd.

Zeer stil

De locatie aan de Peizerweg kenmerkt zich door de gunstige ligging. Het tankstation ligt direct naast een tuincentrum, diverse bouwmarkten en woonwinkels. De combinatie van goedkoop wassen en tanken spreekt een breed (winkelend) publiek aan. De roll-over beschikt niet over een droger, waardoor de installatie zeer stil is. Doordat de auto’s met osmose-water worden nagespoeld, drogen deze vlekvrij op. Door deze wasmethode is de wastijd kort en kunnen er veertien auto’s per uur per uur gewassen worden.

Het Fuelwash-concept wordt geleverd met onder meer slagbomen, spatschermen en camera’s op de roll-over die door perslucht schoongehouden worden. De camera’s registreren elk voertuig en kunnen op voorhand zien of er bijvoorbeeld schades op een auto zitten. Mocht een gebruiker een schade claimen dan kan via de videobeelden dit geanalyseerd worden.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

EenzetCarwash rolt Fuelwash-concept uit in Groningen | CarwashPro

EenzetCarwash rolt Fuelwash-concept uit in Groningen

Het Tamoil Express tankstation aan de Peizerweg in Groningen is voorzien van het Fuelwash-concept van EenzetCarwash. Naast onbemand tanken kunnen bezoekers op deze locatie voortaan ook onbemand wassen. 

Het Fuelwash-concept is ontwikkeld door EenzetCarwash. De geplaatste roll-over, een Istobal M1,  wordt op afstand gemonitord door het carwash-bedrijf. Door middel van camera’s en software kan de helpdesk de wasinstallatie aansturen. Bij vragen kunnen gebruikers via de intercom communiceren met het team van EenzetCarwash.

Het systeem is prefab aangeleverd in Groningen. De technische ruimte werd vooraf in de werkplaats van EenzetCarwash ingericht en hoefde op locatie alleen nog maar te worden aangesloten. Vanuit Andelst is al het materieel naar Groningen gereden waar het vervolgens geïnstalleerd werd. De bestickering was voor de plaatsing al geregeld. Deze plug and play methode zorgt voor een forse verkorting van de installatietijd. In onderstaande clip wordt de werking van Fuelwash uitgelegd.

Zeer stil

De locatie aan de Peizerweg kenmerkt zich door de gunstige ligging. Het tankstation ligt direct naast een tuincentrum, diverse bouwmarkten en woonwinkels. De combinatie van goedkoop wassen en tanken spreekt een breed (winkelend) publiek aan. De roll-over beschikt niet over een droger, waardoor de installatie zeer stil is. Doordat de auto’s met osmose-water worden nagespoeld, drogen deze vlekvrij op. Door deze wasmethode is de wastijd kort en kunnen er veertien auto’s per uur per uur gewassen worden.

Het Fuelwash-concept wordt geleverd met onder meer slagbomen, spatschermen en camera’s op de roll-over die door perslucht schoongehouden worden. De camera’s registreren elk voertuig en kunnen op voorhand zien of er bijvoorbeeld schades op een auto zitten. Mocht een gebruiker een schade claimen dan kan via de videobeelden dit geanalyseerd worden.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.