Autoradam breidt carwash uit en introduceert horecaconcept Van Zuyderzee (video)

Bij Autoradam wordt momenteel flink verbouwd. Naast de wasstraat wordt nu een interieurbaan aangelegd en in Almere komt ook een zogeheten autospa waar in 8 minuten een waxlaag op de auto wordt aangebracht. Directeur Ruud van der Jagt van Autoradam neemt CarwashPro mee op reis door het complex in Almere en toont ook het nieuwe horecaconcept Van Zuyderzee. 

Bij Autoradam wordt de koffie door een barista gezet en de broodjes worden vers belegd. Natuurlijk is er ook een frietjes of snack verkrijgbaar. Het tankstation heeft zo’n beetje alles in huis: tanken, horeca en wassen. 

De locatie in Almere is sinds 2005 een Autoradam, sinds drie jaar hoort er ook horeca bij het station. Het concept is recent vernieuwd, ondanks dat het voorgaande concept goed liep. Directeur Van der Jagt legt uit dat er gekozen is voor vernieuwing om fris te blijven en om de klanten te blijven verrassen. Van Zuyderzee, zoals de horeca nu is gedoopt, is een zelfbedieningsconcept met vers bereide broodjes en snacks voor de lekkere trek. Vooralsnog kunnen klanten er alleen afhalen, de eigenaar hoopt de zitjes te kunnen openen zodra de coronamaatregelen dat toelaten. 

Autospa

Van der Jagt vertelt ook over de vernieuwing bij de carwash. Daar is gekozen voor nieuwbouw met volledige interieurreiniging en er komt een autospa bij. “Een medewerker brengt in acht minuten een volledige waslaag aan”, vertelt Van der Jagt zichtbaar trots. 

Autoradam in Almere is een vrij complete locatie. Naast auto’s kan er kleding worden gewassen en er is ook een doggy wash. Het tankstation verhuurt bovendien auto’s en start ook met de verhuur van gereedschappen waarvoor je normaal gezien naar de bouwmarkt zou gaan. Bovendien kijkt Autoradam naar de mogelijkheid om behalve een tankstation ook een vervoershub te worden door (elektrische) deelauto’s en snelladen aan te bieden. 

 “Ik zou niet weten wat we nog meer mogen doen voor de klanten”, sluit Van der Jagt af. 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Autoradam breidt carwash uit en introduceert horecaconcept Van Zuyderzee (video) | CarwashPro

Autoradam breidt carwash uit en introduceert horecaconcept Van Zuyderzee (video)

Bij Autoradam wordt momenteel flink verbouwd. Naast de wasstraat wordt nu een interieurbaan aangelegd en in Almere komt ook een zogeheten autospa waar in 8 minuten een waxlaag op de auto wordt aangebracht. Directeur Ruud van der Jagt van Autoradam neemt CarwashPro mee op reis door het complex in Almere en toont ook het nieuwe horecaconcept Van Zuyderzee. 

Bij Autoradam wordt de koffie door een barista gezet en de broodjes worden vers belegd. Natuurlijk is er ook een frietjes of snack verkrijgbaar. Het tankstation heeft zo’n beetje alles in huis: tanken, horeca en wassen. 

De locatie in Almere is sinds 2005 een Autoradam, sinds drie jaar hoort er ook horeca bij het station. Het concept is recent vernieuwd, ondanks dat het voorgaande concept goed liep. Directeur Van der Jagt legt uit dat er gekozen is voor vernieuwing om fris te blijven en om de klanten te blijven verrassen. Van Zuyderzee, zoals de horeca nu is gedoopt, is een zelfbedieningsconcept met vers bereide broodjes en snacks voor de lekkere trek. Vooralsnog kunnen klanten er alleen afhalen, de eigenaar hoopt de zitjes te kunnen openen zodra de coronamaatregelen dat toelaten. 

Autospa

Van der Jagt vertelt ook over de vernieuwing bij de carwash. Daar is gekozen voor nieuwbouw met volledige interieurreiniging en er komt een autospa bij. “Een medewerker brengt in acht minuten een volledige waslaag aan”, vertelt Van der Jagt zichtbaar trots. 

Autoradam in Almere is een vrij complete locatie. Naast auto’s kan er kleding worden gewassen en er is ook een doggy wash. Het tankstation verhuurt bovendien auto’s en start ook met de verhuur van gereedschappen waarvoor je normaal gezien naar de bouwmarkt zou gaan. Bovendien kijkt Autoradam naar de mogelijkheid om behalve een tankstation ook een vervoershub te worden door (elektrische) deelauto’s en snelladen aan te bieden. 

 “Ik zou niet weten wat we nog meer mogen doen voor de klanten”, sluit Van der Jagt af. 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.