CarBax
Advertorial

CarBax presenteert nieuwe innovaties op SAB autobeurs in Boekarest

CarBax heeft een stand op de SAB in Boekarest Foto's: CarBax

De Slowaakse fabrikant van selfservice carwashtechnologie CarBax heeft deze maand een eigen stand op de SAB autobeurs in Boekarest. Nieuwe technologieën worden gedemonstreerd, waaronder de nieuwe wasmiddelen Dispenser 4 en de PaperDispenser.

“We komen naar SAB Boekarest om potentiële distributeurs te ontmoeten, om onze zoektocht naar exportpartners af te ronden en om ons merk in Roemenië binnenkort uit te breiden”, zegt Tomas Matejbus, CEO van CarBax. Onder de tentoongestelde producten zijn de MONO-stofzuiger en de eigen schuimreiniger. CarBax brengt ook zijn nieuwe Dispenser 4, een zelfbedieningsdispenser die vier verschillende wasmiddelen bevat, onder de aandacht. Met een wasmiddel voor het reinigen en regenereren van kunststoffen, voor het revitaliseren van banden, voor het reinigen van de ramen en een een geur-applicator voor het interieur.

Salonul Auto Bucureşti & Accesorii

Daarnaast zal de nieuwe CarBax PaperDispenser ook te zien zijn, evenals de bankbiljetwisselaar, het bedieningspaneel voor de wasplaatsen en de houder voor de automatten. De SAB beurs, officieel Salonul Auto Bucureşti & Accesorii 2022, duurt elf dagen, en heeft plaats van donderdag 6 oktober tot en met zondag 16 oktober in het Romexpo-complex.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

CarBax Galanta
Onlangs opende CarBax nieuwe zelfbedieningswasstraten in de Slowaakse stad Galanta.

Nieuwe waslocatie in Galanta

Ondertussen blijft het CarBax franchisenetwerk in Slowakije groeien. Onlangs openden ze nieuwe zelfbedieningswasstraten in de Slowaakse stad Galanta, ten oosten van de hoofdstad Bratislava. Klanten in Galanta kunnen kiezen uit zeven wasprogramma’s, waaronder de underchassis wash, dik actief schuim en super wax. De wasstraat is ook uitgerust met de CarBax Vac DUO, een krachtige stofzuiger en een bankbiljetwisselaar.

Lees ook:

Onze eigen beurs, de Tankstation & Carwash Vakbeurs georganiseerd door CarwashPro, vindt dit jaar plaats op 9 en 10 november in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CarBax presenteert nieuwe innovaties op SAB autobeurs in Boekarest | CarwashPro
CarBax
Advertorial

CarBax presenteert nieuwe innovaties op SAB autobeurs in Boekarest

CarBax heeft een stand op de SAB in Boekarest Foto's: CarBax

De Slowaakse fabrikant van selfservice carwashtechnologie CarBax heeft deze maand een eigen stand op de SAB autobeurs in Boekarest. Nieuwe technologieën worden gedemonstreerd, waaronder de nieuwe wasmiddelen Dispenser 4 en de PaperDispenser.

“We komen naar SAB Boekarest om potentiële distributeurs te ontmoeten, om onze zoektocht naar exportpartners af te ronden en om ons merk in Roemenië binnenkort uit te breiden”, zegt Tomas Matejbus, CEO van CarBax. Onder de tentoongestelde producten zijn de MONO-stofzuiger en de eigen schuimreiniger. CarBax brengt ook zijn nieuwe Dispenser 4, een zelfbedieningsdispenser die vier verschillende wasmiddelen bevat, onder de aandacht. Met een wasmiddel voor het reinigen en regenereren van kunststoffen, voor het revitaliseren van banden, voor het reinigen van de ramen en een een geur-applicator voor het interieur.

Salonul Auto Bucureşti & Accesorii

Daarnaast zal de nieuwe CarBax PaperDispenser ook te zien zijn, evenals de bankbiljetwisselaar, het bedieningspaneel voor de wasplaatsen en de houder voor de automatten. De SAB beurs, officieel Salonul Auto Bucureşti & Accesorii 2022, duurt elf dagen, en heeft plaats van donderdag 6 oktober tot en met zondag 16 oktober in het Romexpo-complex.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

CarBax Galanta
Onlangs opende CarBax nieuwe zelfbedieningswasstraten in de Slowaakse stad Galanta.

Nieuwe waslocatie in Galanta

Ondertussen blijft het CarBax franchisenetwerk in Slowakije groeien. Onlangs openden ze nieuwe zelfbedieningswasstraten in de Slowaakse stad Galanta, ten oosten van de hoofdstad Bratislava. Klanten in Galanta kunnen kiezen uit zeven wasprogramma’s, waaronder de underchassis wash, dik actief schuim en super wax. De wasstraat is ook uitgerust met de CarBax Vac DUO, een krachtige stofzuiger en een bankbiljetwisselaar.

Lees ook:

Onze eigen beurs, de Tankstation & Carwash Vakbeurs georganiseerd door CarwashPro, vindt dit jaar plaats op 9 en 10 november in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.