T-Wash wasbox

Tamoil slaat nieuwe weg in met eerste ‘energy hub’: T-Energy Express

Met de verbouwing van de Tamoil Express in Nieuwegein tot een moderne energy hub, is Tamoil een nieuwe richting ingeslagen Foto: Tamoil

Tamoil heeft in Nieuwegein de eerste ‘energy hub’ van het bedrijf geopend. De voormalige Tamoil Express is van binnen en buiten compleet vernieuwd tot T-Energy Express. Bezoekers kunnen er (groen) tanken, laden, eten en drinken en het voertuig laten wassen bij de twee nieuwe T-Wash wasboxen.

Met de verbouwing van Tamoil Express Nieuwegein tot een moderne energy hub, is Tamoil volgens eigen zeggen ‘een nieuwe richting’ ingeslagen. Het vrijwel geheel vernieuwde station toont prominent op de luifel de naam T-Energy Express en biedt naast de traditionele brandstoffen ook groene energievormen en andere dienstverlening zoals een carwash en food- en drankautomaten.

T-Wash

Alle klanten kunnen op het vernieuwde station in Nieuwegein gebruik maken van twee nieuwe T-Wash wasboxen, de stofzuigerunits en een bandenpomp. Tamoil kondigde in augustus vorig jaar het T-Wash autowasconcept al aan. Het is een vaste merknaam die aansluit bij de naamsverandering voor de eigen tankstations: van Tamoil naar T-Energy.

Groene stroom

Als duurzame brandstof kan er Neste MY Renewable Diesel en bio-CNG worden getankt. De rijder van een EV kan bij de hub in Nieuwegein terecht bij vier opstelplaatsen waar T-Electric snelladers van 300 kWh groene stroom leveren. De groene stroom is deels afkomstig van de ruim 144 zonnepanelen op de nieuwe luifel.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tamoil slaat nieuwe weg in met eerste ‘energy hub’: T-Energy Express | CarwashPro
T-Wash wasbox

Tamoil slaat nieuwe weg in met eerste ‘energy hub’: T-Energy Express

Met de verbouwing van de Tamoil Express in Nieuwegein tot een moderne energy hub, is Tamoil een nieuwe richting ingeslagen Foto: Tamoil

Tamoil heeft in Nieuwegein de eerste ‘energy hub’ van het bedrijf geopend. De voormalige Tamoil Express is van binnen en buiten compleet vernieuwd tot T-Energy Express. Bezoekers kunnen er (groen) tanken, laden, eten en drinken en het voertuig laten wassen bij de twee nieuwe T-Wash wasboxen.

Met de verbouwing van Tamoil Express Nieuwegein tot een moderne energy hub, is Tamoil volgens eigen zeggen ‘een nieuwe richting’ ingeslagen. Het vrijwel geheel vernieuwde station toont prominent op de luifel de naam T-Energy Express en biedt naast de traditionele brandstoffen ook groene energievormen en andere dienstverlening zoals een carwash en food- en drankautomaten.

T-Wash

Alle klanten kunnen op het vernieuwde station in Nieuwegein gebruik maken van twee nieuwe T-Wash wasboxen, de stofzuigerunits en een bandenpomp. Tamoil kondigde in augustus vorig jaar het T-Wash autowasconcept al aan. Het is een vaste merknaam die aansluit bij de naamsverandering voor de eigen tankstations: van Tamoil naar T-Energy.

Groene stroom

Als duurzame brandstof kan er Neste MY Renewable Diesel en bio-CNG worden getankt. De rijder van een EV kan bij de hub in Nieuwegein terecht bij vier opstelplaatsen waar T-Electric snelladers van 300 kWh groene stroom leveren. De groene stroom is deels afkomstig van de ruim 144 zonnepanelen op de nieuwe luifel.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.