Bijzonder

TT-trucks weer massaal naar Truckwash Gieten

Het was flink druk bij de truckwash Foto: Truckwash Gieten

Truckwash Gieten kijkt tevreden terug op het afgelopen TT-weekend in Assen. Voorafgaand aan de jaarlijkse motorrace op het TT Circuit komen de teamtrucks als vanouds naar de Gietense wasstraat, om schoon en glimmend voor de dag te komen.

“Hier kijk je wel naar uit”, zegt wasstraatmedewerker Ramon Arends tegen RTV Drenthe. “Dit gebeurt natuurlijk maar één keer per jaar, dus dit is wel een beetje exclusief.”

Het ‘TT-vrachtwagenkaravaan’ met de motoren van de teams komen elk jaar naar de truckwash in Gieten. Voor eigenaar Fennie Wubs blijft het een bijzonder tafereel: “Eerst waren het er twee of drie, en nu zijn het veel meer.” En zij is niet de enige die er enthousiast van wordt. Wubs tegen de regionale publieke omroep: “Medewerkers lopen rond met een big smile”.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TT-trucks weer massaal naar Truckwash Gieten | CarwashPro
Bijzonder

TT-trucks weer massaal naar Truckwash Gieten

Het was flink druk bij de truckwash Foto: Truckwash Gieten

Truckwash Gieten kijkt tevreden terug op het afgelopen TT-weekend in Assen. Voorafgaand aan de jaarlijkse motorrace op het TT Circuit komen de teamtrucks als vanouds naar de Gietense wasstraat, om schoon en glimmend voor de dag te komen.

“Hier kijk je wel naar uit”, zegt wasstraatmedewerker Ramon Arends tegen RTV Drenthe. “Dit gebeurt natuurlijk maar één keer per jaar, dus dit is wel een beetje exclusief.”

Het ‘TT-vrachtwagenkaravaan’ met de motoren van de teams komen elk jaar naar de truckwash in Gieten. Voor eigenaar Fennie Wubs blijft het een bijzonder tafereel: “Eerst waren het er twee of drie, en nu zijn het veel meer.” En zij is niet de enige die er enthousiast van wordt. Wubs tegen de regionale publieke omroep: “Medewerkers lopen rond met een big smile”.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.