Opening restaurant

Truckstop 8 in Eindhoven valt in de smaak bij chauffeurs

In Eindhoven is er een truckwash, restaurant, tankstation met een shop, douches en toiletten en een groot parkeerterrein Foto's: Truckwash 1 Group

Truckwash 1 Group heeft begin dit jaar een nieuwe truckwash geopend in Eindhoven, in combinatie met een eigen restaurant. Truckstop 8 is een aanvulling op de truckwash, maar ook andersom werkt het in z’n voordeel. “Chauffeurs lopen makkelijk naar binnen voor een gezonde maaltijd”, aldus eigenaar Johannes Snoek van Truckwash 1 Group.

Truckwash 1 Group telt negen locaties door heel Nederland en is daarmee een van de grootste truckwashbedrijven in Nederland. Truckstop 8 in Eindhoven is het eerste restaurant binnen de keten. “Een nieuwe uitdaging voor ons allemaal. Over het reinigen van vrachtwagens hoef je ons niks te vertellen, maar een restaurant exploiteren is iets waar wij geen kaas van hebben gegeten”, deelde Snoek eerder op LinkedIn.

Truckstop 8 en Truckwash Eindhoven zijn twee aparte bedrijven, maar vooral de combinatie maakt het uniek, zegt Snoek tegen CarwashPro. “We richten ons met het wassen en het restaurant op dezelfde doelgroep – de truckchauffeurs en chauffeuses – en we zien dat dit concept veel meer traffic oplevert.” Naast de truckwash en truckstop is er in Eindhoven ook een tankstation, waarvoor Truckwash 1 Group de faciliteiten regelt, waaronder de shop, toiletten en douches.

“En we hebben onze eigen parkeerplaats, op een druk bedrijventerrein waar veel transport langskomt. De regel is: wil je gratis bij ons parkeren, dan moet je ook bij het restaurant naar binnen om een hapje te eten. Dat werkt goed.”

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

Truckstop 8 is het eerste restaurant binnen de keten.
In het restaurant worden lunch en diner geserveerd, maar ook een snelle hap en een kop koffie.
Truckwash Eindhoven is de nieuwste locatie binnen Truckwash 1 Group.

Lunch en diner

Chauffeurs kunnen bij Truckstop 8 terecht voor een lunch of diner, maar ook voor een snelle hap. Snoek denkt erover na om het concept ook op de andere locaties door te voeren. “Het is een heel andere tak van sport, maar het bevalt tot nu toe heel goed. We hebben tevreden chauffeurs en het personeel vindt het leuk. En zo kijken we hoe het verder gaat. Alle neuzen wijzen in ieder geval dezelfde kant op.”

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Truckstop 8 in Eindhoven valt in de smaak bij chauffeurs | CarwashPro
Opening restaurant

Truckstop 8 in Eindhoven valt in de smaak bij chauffeurs

In Eindhoven is er een truckwash, restaurant, tankstation met een shop, douches en toiletten en een groot parkeerterrein Foto's: Truckwash 1 Group

Truckwash 1 Group heeft begin dit jaar een nieuwe truckwash geopend in Eindhoven, in combinatie met een eigen restaurant. Truckstop 8 is een aanvulling op de truckwash, maar ook andersom werkt het in z’n voordeel. “Chauffeurs lopen makkelijk naar binnen voor een gezonde maaltijd”, aldus eigenaar Johannes Snoek van Truckwash 1 Group.

Truckwash 1 Group telt negen locaties door heel Nederland en is daarmee een van de grootste truckwashbedrijven in Nederland. Truckstop 8 in Eindhoven is het eerste restaurant binnen de keten. “Een nieuwe uitdaging voor ons allemaal. Over het reinigen van vrachtwagens hoef je ons niks te vertellen, maar een restaurant exploiteren is iets waar wij geen kaas van hebben gegeten”, deelde Snoek eerder op LinkedIn.

Truckstop 8 en Truckwash Eindhoven zijn twee aparte bedrijven, maar vooral de combinatie maakt het uniek, zegt Snoek tegen CarwashPro. “We richten ons met het wassen en het restaurant op dezelfde doelgroep – de truckchauffeurs en chauffeuses – en we zien dat dit concept veel meer traffic oplevert.” Naast de truckwash en truckstop is er in Eindhoven ook een tankstation, waarvoor Truckwash 1 Group de faciliteiten regelt, waaronder de shop, toiletten en douches.

“En we hebben onze eigen parkeerplaats, op een druk bedrijventerrein waar veel transport langskomt. De regel is: wil je gratis bij ons parkeren, dan moet je ook bij het restaurant naar binnen om een hapje te eten. Dat werkt goed.”

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

Truckstop 8 is het eerste restaurant binnen de keten.
In het restaurant worden lunch en diner geserveerd, maar ook een snelle hap en een kop koffie.
Truckwash Eindhoven is de nieuwste locatie binnen Truckwash 1 Group.

Lunch en diner

Chauffeurs kunnen bij Truckstop 8 terecht voor een lunch of diner, maar ook voor een snelle hap. Snoek denkt erover na om het concept ook op de andere locaties door te voeren. “Het is een heel andere tak van sport, maar het bevalt tot nu toe heel goed. We hebben tevreden chauffeurs en het personeel vindt het leuk. En zo kijken we hoe het verder gaat. Alle neuzen wijzen in ieder geval dezelfde kant op.”

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.