DiscoWash & lasers

Mohanlal XL Carwash in Sliedrecht krijgt ‘Amerikaanse make-over’

De carwash in Sliedrecht is in mei 2023 geopend Foto: Mohanlal XL

Mohanlal XL Tankstation Carwash in Sliedrecht wordt vernieuwd en krijgt een ‘Amerikaanse make-over’. De wasstraat wordt volledig doorgetrokken aan weerszijden met een totale verlenging van 12 meter. Ook wordt er een 42-delige volautomatische Amerikaanse DiscoWash-installatie ingebouwd over het gehele terrein, voorzien van audio, licht, geluid- en rookeffecten en lasers.

Tevens wordt er een nieuw 210 vierkante meter interieurplein gerealiseerd, in combinatie met een overdekt stofzuigplein van 65 vierkante meter. Voorzien van extra’s als een parfumspuit, bandenpompmachine, automatische mattenklopper en autoservices.

Laadpalen

Aan de achterzijde in de Express Shop worden 24/7 self-service vending machines geplaatst welke bestaan uit een kledingwasserette, snacks & exotische drinks, non-food met autoaccessoires, arcade spelletjes, DogWash en een photobooth studio. In de komende weken zal ook het Mohanlal XL Tankstation Energy punt worden geopend, met laadpalen naast de traditionele brandstoffen van LukOil op het terrein.

Avondje uit

De Amerikaanse DiscoWash installatie voorzien van audio, licht, geluid- en rookeffecten met lasers moet ervoor zorgen dat ‘klanten worden getrakteerd op een leuk avondje uit’, zegt eigenaar Ravi. “Wij zijn als familiebedrijf pro-actief betrokken met aankomende evenementen zoals 18+ Halloween, Sinterklaas, Winterwonderland, Miss Regio Verkiezingen, Auto Meetings & Motor Shows.”

De vernieuwde locatie gaat op 19 september open op de Marisstraat 3 in Sliedrecht.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Mohanlal XL Carwash in Sliedrecht krijgt ‘Amerikaanse make-over’ | CarwashPro
DiscoWash & lasers

Mohanlal XL Carwash in Sliedrecht krijgt ‘Amerikaanse make-over’

De carwash in Sliedrecht is in mei 2023 geopend Foto: Mohanlal XL

Mohanlal XL Tankstation Carwash in Sliedrecht wordt vernieuwd en krijgt een ‘Amerikaanse make-over’. De wasstraat wordt volledig doorgetrokken aan weerszijden met een totale verlenging van 12 meter. Ook wordt er een 42-delige volautomatische Amerikaanse DiscoWash-installatie ingebouwd over het gehele terrein, voorzien van audio, licht, geluid- en rookeffecten en lasers.

Tevens wordt er een nieuw 210 vierkante meter interieurplein gerealiseerd, in combinatie met een overdekt stofzuigplein van 65 vierkante meter. Voorzien van extra’s als een parfumspuit, bandenpompmachine, automatische mattenklopper en autoservices.

Laadpalen

Aan de achterzijde in de Express Shop worden 24/7 self-service vending machines geplaatst welke bestaan uit een kledingwasserette, snacks & exotische drinks, non-food met autoaccessoires, arcade spelletjes, DogWash en een photobooth studio. In de komende weken zal ook het Mohanlal XL Tankstation Energy punt worden geopend, met laadpalen naast de traditionele brandstoffen van LukOil op het terrein.

Avondje uit

De Amerikaanse DiscoWash installatie voorzien van audio, licht, geluid- en rookeffecten met lasers moet ervoor zorgen dat ‘klanten worden getrakteerd op een leuk avondje uit’, zegt eigenaar Ravi. “Wij zijn als familiebedrijf pro-actief betrokken met aankomende evenementen zoals 18+ Halloween, Sinterklaas, Winterwonderland, Miss Regio Verkiezingen, Auto Meetings & Motor Shows.”

De vernieuwde locatie gaat op 19 september open op de Marisstraat 3 in Sliedrecht.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.