De foto's

Tankstation Vakbeurs zit erop; veel innovaties uit Carwash Nederland

CarwashPro had op de beurs een eigen podcaststudio Foto's: ProMedia

Tijdens de negende editie van de Tankstation Vakbeurs, die woensdag en donderdag werd gehouden in Jaarbeurs Utrecht, was er weer volop te zien, te doen en te beleven. Van de nieuwe Dog Cyberwash – geïnspireerd op de Tesla Cybertruck – tot de meest verrassende innovaties op het gebied van wassen, drogen, stofzuigen en techniek. En als vanouds: een kop warme erwtensoep bij Dr.Stöcker.

De Tankstation Vakbeurs 2023, georganiseerd door uitgeverij ProMedia, werd voor het eerst gehouden in Jaarbeurs Utrecht. Dit keer waren het drie beurzen onder één dak. Zo had Tankstation Vakbeurs 2023 in een aangrenzende hal gezelschap van de vakbeurs Fleet Expo en Taxi Expo. Dat is een combinatie die naar meer smaakt want, zo viel op de beursvloer te beluisteren.

(Tekst gaat verder onder de foto’s)

Volgend jaar weer

Voor iedereen die actief is in of verbonden is aan de tankstation- en carwashbranche in Nederland, was de Tankstation Vakbeurs 2023 een evenement dat niet gemist kon worden. Met in totaal 110 exposanten spreekt organisator ProMedia van ‘de grootste editie ooit’. Maar een beurs is meer dan alleen maar veel stands, het is vooral het moment om nieuwe contacten te leggen en elkaar bij te praten over de nieuwste innovaties op het gebied van tanken, alternatieve brandstoffen, laden, carwash en shops. Op dit gebied heeft de vakbeurs zonder meer aan z’n verwachtingen voldaan. In totaal trok Tankstation Vakbeurs 2023 ruim 2300 bezoekers.

In november 2024 wordt er opnieuw een Tankstation vakbeurs georganiseerd en ook dan zal Jaarbeurs Utrecht de locatie zijn. Dan zal de beurs plaatsvinden op 13 en 14 november.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de Tankstation Vakbeurs 2024, die op 13 en 14 november plaatsvindt in Jaarbeurs Utrecht? Meld je dan aan via deze link.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation Vakbeurs zit erop; veel innovaties uit Carwash Nederland | CarwashPro
De foto's

Tankstation Vakbeurs zit erop; veel innovaties uit Carwash Nederland

CarwashPro had op de beurs een eigen podcaststudio Foto's: ProMedia

Tijdens de negende editie van de Tankstation Vakbeurs, die woensdag en donderdag werd gehouden in Jaarbeurs Utrecht, was er weer volop te zien, te doen en te beleven. Van de nieuwe Dog Cyberwash – geïnspireerd op de Tesla Cybertruck – tot de meest verrassende innovaties op het gebied van wassen, drogen, stofzuigen en techniek. En als vanouds: een kop warme erwtensoep bij Dr.Stöcker.

De Tankstation Vakbeurs 2023, georganiseerd door uitgeverij ProMedia, werd voor het eerst gehouden in Jaarbeurs Utrecht. Dit keer waren het drie beurzen onder één dak. Zo had Tankstation Vakbeurs 2023 in een aangrenzende hal gezelschap van de vakbeurs Fleet Expo en Taxi Expo. Dat is een combinatie die naar meer smaakt want, zo viel op de beursvloer te beluisteren.

(Tekst gaat verder onder de foto’s)

Volgend jaar weer

Voor iedereen die actief is in of verbonden is aan de tankstation- en carwashbranche in Nederland, was de Tankstation Vakbeurs 2023 een evenement dat niet gemist kon worden. Met in totaal 110 exposanten spreekt organisator ProMedia van ‘de grootste editie ooit’. Maar een beurs is meer dan alleen maar veel stands, het is vooral het moment om nieuwe contacten te leggen en elkaar bij te praten over de nieuwste innovaties op het gebied van tanken, alternatieve brandstoffen, laden, carwash en shops. Op dit gebied heeft de vakbeurs zonder meer aan z’n verwachtingen voldaan. In totaal trok Tankstation Vakbeurs 2023 ruim 2300 bezoekers.

In november 2024 wordt er opnieuw een Tankstation vakbeurs georganiseerd en ook dan zal Jaarbeurs Utrecht de locatie zijn. Dan zal de beurs plaatsvinden op 13 en 14 november.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de Tankstation Vakbeurs 2024, die op 13 en 14 november plaatsvindt in Jaarbeurs Utrecht? Meld je dan aan via deze link.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.