Jac Haagen, Shell, Baarle

Fotoalbum: Grensstation Shell Baarle-Nassau

Een tankstation dat van een onbemande formule weer naar een bemande locatie is gegaan is speciaal. De Nederlandse ondernemer Jac Haagen richt zich met zijn Shell-station ook nog eens op Belgische klanten. Daarnaast investeerde hij veel geld om de wasgelegenheid flink op te knappen. 

De ondernemer gevestigd aan de Alphenseweg in Baarle-Nassau showt maar wat graag zijn totaal vernieuwde shop. Zijn grote trots is de nieuwe dubbelportaals roll-over van Christ. “Alles zit erop en eraan, het moet echt een beleving zijn om je auto hier te wassen”, aldus Haagen.

Hieronder een foto-impressie van de locatie:

Lees ook: Ondernemer bestrijdt grensprobleem met carwash en personal touch

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos was tot 2018 de vaste redacteur van vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.