Shell Rijen bereidt zich voor op bouw kettingwasstraat

Shell Rijen aan de Europalaan van Rijen wil medio maart 2019 starten met de bouw van een wasstraat. De carwash wordt aan de overzijde van het tankstation geplaatst. Shell Rijen is druk bezig met een renovatieslag, want recentelijk werden de roll-over en drie wasboxen al aangepakt en opgeknapt.

Onlangs werd de handtekening gezet onder de grondaankoop van de te bouwen wasstraat. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het bouwrijp maken van de grond en de rest van de bouw van deze carwash in volle gang. Wat voor merk wasstraat geplaatst gaat worden, is nog niet besloten.

“Deze week komen de offertes binnen en aan de hand daarvan beslissen we voor welk merk we kiezen”, stelt eigenaar Corne Janssens. “Het kan echter nog even duren voordat we die beslissing maken. Het plan is om in maart 2019 met de bouw te starten.” Janssens en mede-eigenaar Chantal van Dorst willen investeren in drie soorten autowasmogelijkheden. Het gaat hier om wasboxen, een roll-over en een kettingwasstraat. Dat komt omdat er volgens Janssens drie type wassers zijn.

Drie typen wassers

Zo heb je mensen die het fijn vinden om hun auto handmatig te wassen. Voor deze doelgroep zijn drie wasboxen geïnstalleerd. Deze wasboxen zijn recentelijk gerenoveerd en kunnen weer jaren mee. De tweede categorie is bestemd voor klanten die liever in de auto blijven zitten, terwijl hun auto gewassen wordt. De roll-over is ook ideaal voor hogere bestelauto’s tot een hoogte van 2,80 meter. Voor het derde type wasser wordt de wasstraat gebouwd. Deze moet volgend jaar verwezenlijkt worden.

Foto: Van Dorst

Wat de te bouwen wasgelegenheid bijzonder maakt, is volgens de ondernemers de lengte ervan. Het is de bedoeling dat deze 45 meter lang wordt. Door de lengte wordt volgens hen de wascapaciteit verhoogd, waardoor er zo’n tachtig auto’s per uur gewassen zouden kunnen worden.

Warm onthaal

Naast de renovatie van de wasboxen investeerden de eigenaren ook in twee grote wasmachines en de een dogwash. Service staat hoog in het vaandel bij Shell Rijen. Nu en in de toekomst. Bezoekers die medio maart 2019 hun wagen willen laten reinigen in de carwash kunnen op een warm onthaal rekenen, stelt Janssens.

Volgens de ondernemer worden de klanten opgevangen door een medewerker die hen de mogelijkheden van het wasprogramma uitlegt. Daarnaast is het mogelijk om bij deze persoon te pinnen. Vervolgens worden de schaduwplekken van de auto handmatig voorgewassen. Daarna volgt de route door de wasstraat die uitkomt op een stofzuigerplein met achttien stofzuigerplaatsen. Klanten kunnen hier kosteloos de binnenkant van hun wagen reinigen.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell Rijen bereidt zich voor op bouw kettingwasstraat | CarwashPro

Shell Rijen bereidt zich voor op bouw kettingwasstraat

Shell Rijen aan de Europalaan van Rijen wil medio maart 2019 starten met de bouw van een wasstraat. De carwash wordt aan de overzijde van het tankstation geplaatst. Shell Rijen is druk bezig met een renovatieslag, want recentelijk werden de roll-over en drie wasboxen al aangepakt en opgeknapt.

Onlangs werd de handtekening gezet onder de grondaankoop van de te bouwen wasstraat. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het bouwrijp maken van de grond en de rest van de bouw van deze carwash in volle gang. Wat voor merk wasstraat geplaatst gaat worden, is nog niet besloten.

“Deze week komen de offertes binnen en aan de hand daarvan beslissen we voor welk merk we kiezen”, stelt eigenaar Corne Janssens. “Het kan echter nog even duren voordat we die beslissing maken. Het plan is om in maart 2019 met de bouw te starten.” Janssens en mede-eigenaar Chantal van Dorst willen investeren in drie soorten autowasmogelijkheden. Het gaat hier om wasboxen, een roll-over en een kettingwasstraat. Dat komt omdat er volgens Janssens drie type wassers zijn.

Drie typen wassers

Zo heb je mensen die het fijn vinden om hun auto handmatig te wassen. Voor deze doelgroep zijn drie wasboxen geïnstalleerd. Deze wasboxen zijn recentelijk gerenoveerd en kunnen weer jaren mee. De tweede categorie is bestemd voor klanten die liever in de auto blijven zitten, terwijl hun auto gewassen wordt. De roll-over is ook ideaal voor hogere bestelauto’s tot een hoogte van 2,80 meter. Voor het derde type wasser wordt de wasstraat gebouwd. Deze moet volgend jaar verwezenlijkt worden.

Foto: Van Dorst

Wat de te bouwen wasgelegenheid bijzonder maakt, is volgens de ondernemers de lengte ervan. Het is de bedoeling dat deze 45 meter lang wordt. Door de lengte wordt volgens hen de wascapaciteit verhoogd, waardoor er zo’n tachtig auto’s per uur gewassen zouden kunnen worden.

Warm onthaal

Naast de renovatie van de wasboxen investeerden de eigenaren ook in twee grote wasmachines en de een dogwash. Service staat hoog in het vaandel bij Shell Rijen. Nu en in de toekomst. Bezoekers die medio maart 2019 hun wagen willen laten reinigen in de carwash kunnen op een warm onthaal rekenen, stelt Janssens.

Volgens de ondernemer worden de klanten opgevangen door een medewerker die hen de mogelijkheden van het wasprogramma uitlegt. Daarnaast is het mogelijk om bij deze persoon te pinnen. Vervolgens worden de schaduwplekken van de auto handmatig voorgewassen. Daarna volgt de route door de wasstraat die uitkomt op een stofzuigerplein met achttien stofzuigerplaatsen. Klanten kunnen hier kosteloos de binnenkant van hun wagen reinigen.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.