Den Hartog zet onbemande formule GT24 zelfstandig voort

De nieuwe onbemande tankstationformule GT24 die vorig jaar werd opgericht, wordt zelfstandig voortgezet door medeoprichter Den Hartog. Met de opening van de eerste drie locaties zit het werk voor initiatiefnemer Peter Groen erop. De Zuid-Hollandse oliehandelaar Den Hartog gaat het merk verder uitbreiden. De tanklocaties variëren van kleine onbemande tot volledig uitgeruste tankstations met shops en wasmogelijkheden.

Onlangs werden de eerste drie tankstations van GT24 geopend. “Ik geloof heilig in die formule en heb er vertrouwen in dat Den Hartog een succes van GT24 gaat maken”, vertelt Groen. “De afgelopen maanden heb ik veel tijd gestoken in de acquisitie van locaties en de pilots die we op de eerste drie geopende tankstations in Eck en Wiel, De Lier en Vianen draaiden. Daardoor ligt er nu een goede basis voor Den Hartog om op verder te bouwen.”

Den Hartog is niet alleen leverancier van smeermiddelen en brandstoffen, maar tevens eigenaar van zo’n vijftig tankstations. Het gaat om Esso-locaties en om stations in het merk van Autofood. Verwachting is dat een deel van deze locaties omgekleurd zal worden.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.