TankPro TV in het teken van Tankstation Vakbeurs ‘online’

De zesde editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs krijgt begin november een andere opzet dan de vertrouwde beursvloer in Expo Houten. Op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 november krijgen lezers en volgers van TankPro.nl en CarwashPro.nl als alternatief namelijk een boeiend en afwisselend programma voorgeschoteld waarin de laatste ontwikkelingen, trends en innovaties aan bod komen. In de komende uitzending van TankPro TV blikken we alvast vooruit. En natuurlijk bespreken we het laatste nieuws van deze week. 

De organisatie van het online event is in handen van vakbladen TankPro en CarwashPro. Vanuit de studio in Rotterdam zal de redactie de focus leggen op drie thema’s. De uitzendingen staan in het teken van de drie belangrijkste pijlers van tankstations: shop (dinsdag 3 november), brandstof/energie (woensdag 4 november) en carwash (donderdag 5 november). Tijdens de uitzendingen gaan de redacteuren live in de studio in gesprek met boeiende gasten, komen de laatste ontwikkelingen en innovaties uitgebreid aan bod en staan interessante panels en videoreportages op het programma.

Bekijk de uitzending live op woensdag 7 oktober vanaf 16.00 uur hieronder:

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.