Brushcom voorzag Amerikaanse carwash van nieuw borstelmateriaal

Brushcom heeft bij H2GO express carwash in Los Angeles een complete wasstraat voorzien van borstelmateriaal. De Nederlandse borstelfabrikant is erin geslaagd om hun Hybrid+ dakborstel in de Verenigde Staten te introduceren. Ook besloot de Amerikaanse wasgelegenheid te kiezen voor het CCT Foam van Brushcom.

De Hybrid+ dakborstel bestaat uit een combinatie van Hybrid textiel en Starfoam segmenten. H2GO express carwash koos ook voor het CCT Foam dat over een gesloten celstructuur beschikt waardoor er zich geen vervuiling in de poriën kan nestelen. Het materiaal is volgens de fabrikant voorzien van een 3D-structuur wat zorgt voor een grotere wrijvingscoëfficiënt en waskracht.

Brushcom ontwikkelde een speciale borstel voor de Motor City Wash Works Dry ‘n Shine installatie van H2GO. Deze borstel met MicroDry droogmateriaal bevat Velcro waardoor de segmenten gemakkelijk te demonteren en uit te wassen.

Aftermarket

Brushcom is sinds 2015 actief op de Amerikaanse markt en produceert voornamelijk private label maatwerk borstelmateriaal voor fabrikanten van wasinstallaties.

Sinds enkele jaren werkt Brushcom aan het uitbreiden van het distributeursnetwerk om ook de aftermarket in de Verenigde Staten te voorzien van borstelmateriaal. Met dit project is in samenwerking met distribiteur QC Pacific een goede stap gezet om Brushcom in Amerika verder op de kaart te zetten.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.