Shell, De Wetering, Airmiles

Vernieuwd Air Miles-programma Shell geldt ook voor carwash

Gebruikt

Shell heeft het Air Miles-programma vernieuwd. Sinds kort worden ook punten gespaard bij het nemen van een wasbeurt bij een van de aangesloten stations. Anderzijds kunnen de Air Miles ook besteed worden om gratis door de carwash te rijden. Er is al een wasbeurt vanaf 650 spaarpunten. Het aantal in te leveren punten kan wel verschillen per station. Buiten de nieuwe spaarmogelijkheid zijn de wasprogramma’s ook aangepakt.

In aanvulling op de spaarpunten, krijgen gasten gratis extra’s aangeboden. Daarbij zijn drie opties: extra Air Miles, een gratis shopproduct of een andere aanbieding. Het aanbod van deze extra’s verandert voortdurend. Spaarders blijven op de hoogte van nieuwe producten middels de Shell-app of de e-mail van Air Miles.

Buiten de verbreding van het spaarprogramma zijn ook de wasprogramma’s onder handen genomen bij de meeste stations. Aan het programma ‘Beter’, is de Raintecs-technologie toegevoegd. Deze techniek zorgt voor een diepe hoogglans en zorgt voor een beter zicht bij regen. Bij het programma ‘Best’, is de Shinetecs-technologie gekomen. Deze versterkt de laklaag en zorgt voor meer glans.

Onderzoek

In het kader van het vernieuwde spaarprogramma voerde Shell een onderzoek uit naar het spaargedrag van de Nederlander. Opvallend is dat bijna alle deelnemers (94 procent) weleens meedoen aan spaarprogramma’s of acties, zo blijkt. Met name Air Miles (66 procent) en spaaracties bij supermarkten (68 procent) zijn populair.

Uit het onderzoek blijkt ook dat Nederlanders liever voor iets kleins sparen dat gratis is, zoals een kopje koffie, dan voor een groter cadeau waarvoor moet worden bijbetaald, zoals een huishoudelijk product. “Miles & Me sluit hierop aan: klanten worden steeds verrast met extraatjes en kunnen daaruit zelf kiezen wat het meest bij hen past”, vertelt Machteld de Haan, verantwoordelijk voor de tankstations in de Benelux en Frankrijk.

Bij deze stations kan men gebruik maken van de actie.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vernieuwd Air Miles-programma Shell geldt ook voor carwash | CarwashPro
Shell, De Wetering, Airmiles

Vernieuwd Air Miles-programma Shell geldt ook voor carwash

Gebruikt

Shell heeft het Air Miles-programma vernieuwd. Sinds kort worden ook punten gespaard bij het nemen van een wasbeurt bij een van de aangesloten stations. Anderzijds kunnen de Air Miles ook besteed worden om gratis door de carwash te rijden. Er is al een wasbeurt vanaf 650 spaarpunten. Het aantal in te leveren punten kan wel verschillen per station. Buiten de nieuwe spaarmogelijkheid zijn de wasprogramma’s ook aangepakt.

In aanvulling op de spaarpunten, krijgen gasten gratis extra’s aangeboden. Daarbij zijn drie opties: extra Air Miles, een gratis shopproduct of een andere aanbieding. Het aanbod van deze extra’s verandert voortdurend. Spaarders blijven op de hoogte van nieuwe producten middels de Shell-app of de e-mail van Air Miles.

Buiten de verbreding van het spaarprogramma zijn ook de wasprogramma’s onder handen genomen bij de meeste stations. Aan het programma ‘Beter’, is de Raintecs-technologie toegevoegd. Deze techniek zorgt voor een diepe hoogglans en zorgt voor een beter zicht bij regen. Bij het programma ‘Best’, is de Shinetecs-technologie gekomen. Deze versterkt de laklaag en zorgt voor meer glans.

Onderzoek

In het kader van het vernieuwde spaarprogramma voerde Shell een onderzoek uit naar het spaargedrag van de Nederlander. Opvallend is dat bijna alle deelnemers (94 procent) weleens meedoen aan spaarprogramma’s of acties, zo blijkt. Met name Air Miles (66 procent) en spaaracties bij supermarkten (68 procent) zijn populair.

Uit het onderzoek blijkt ook dat Nederlanders liever voor iets kleins sparen dat gratis is, zoals een kopje koffie, dan voor een groter cadeau waarvoor moet worden bijbetaald, zoals een huishoudelijk product. “Miles & Me sluit hierop aan: klanten worden steeds verrast met extraatjes en kunnen daaruit zelf kiezen wat het meest bij hen past”, vertelt Machteld de Haan, verantwoordelijk voor de tankstations in de Benelux en Frankrijk.

Bij deze stations kan men gebruik maken van de actie.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.