De carwash, Retie, België

De Carwash in Retie breidt voor het eerst uit

Wasgelegenheid De Carwash in Retie, vlak bij het Belgische Turnhout, is voor het eerst geüpgraded. De eigenaars van het complex aan de Provinciebaan kochten het aangrenzende pand om zo te kunnen groeien. “We zitten vlak aan de snelweg. Daardoor hebben we een grote toestroom van mensen”, laat eigenaresse Liesbeth Vreys weten. “Doordat de zaken zo goed gaan, hebben we besloten om de ingang naar onze wasstraat te veranderen.”

Na 2,5 jaar was het volgens de eigenaresse tijd voor de uitbreiding. “We zijn van zeven naar vijftien stofzuigplekken toegegaan.” Daarnaast werden de stofzuigunits geüpgraded door middel van nieuwe zuigmonden en een krachtiger zuigsysteem. “We hebben dit bij Prowash afgenomen, net als onze wasstraat.” Over de precieze investering doet ze geen uitspraak, net als over de plannen voor de toekomst.

Wasstraat

Het nabijgelegen pand dat werd aangekocht, werd verbouwd tot nieuwe inrit. “Mensen kunnen zo een stuk beter voor de wasstraat komen. Daarnaast gaat alles sneller vooruit”, zegt Vreys. De investering werd gedaan omdat de wasstraat meer klanten trok dan in eerste instantie verwacht werd. “We hebben ook onze wasprogramma’s aangepast. Klanten hebben zo meer keuze.” De 21 meter lange wasstraat van De Carwash, is van het Amerikaanse merk Sonny’s.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

De Carwash in Retie breidt voor het eerst uit | CarwashPro
De carwash, Retie, België

De Carwash in Retie breidt voor het eerst uit

Wasgelegenheid De Carwash in Retie, vlak bij het Belgische Turnhout, is voor het eerst geüpgraded. De eigenaars van het complex aan de Provinciebaan kochten het aangrenzende pand om zo te kunnen groeien. “We zitten vlak aan de snelweg. Daardoor hebben we een grote toestroom van mensen”, laat eigenaresse Liesbeth Vreys weten. “Doordat de zaken zo goed gaan, hebben we besloten om de ingang naar onze wasstraat te veranderen.”

Na 2,5 jaar was het volgens de eigenaresse tijd voor de uitbreiding. “We zijn van zeven naar vijftien stofzuigplekken toegegaan.” Daarnaast werden de stofzuigunits geüpgraded door middel van nieuwe zuigmonden en een krachtiger zuigsysteem. “We hebben dit bij Prowash afgenomen, net als onze wasstraat.” Over de precieze investering doet ze geen uitspraak, net als over de plannen voor de toekomst.

Wasstraat

Het nabijgelegen pand dat werd aangekocht, werd verbouwd tot nieuwe inrit. “Mensen kunnen zo een stuk beter voor de wasstraat komen. Daarnaast gaat alles sneller vooruit”, zegt Vreys. De investering werd gedaan omdat de wasstraat meer klanten trok dan in eerste instantie verwacht werd. “We hebben ook onze wasprogramma’s aangepast. Klanten hebben zo meer keuze.” De 21 meter lange wasstraat van De Carwash, is van het Amerikaanse merk Sonny’s.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.