Interieurband

Anac probeert personeel te trekken op ludieke manier

Bij de wasstraten van Anac is nieuw personeel nodig. Door verbouwingen werden verschillende filialen uitgebreid. Zo opent binnenkort bijvoorbeeld een interieurbaan bij de sinds kort twee verdiepingen tellende vestiging in Breda. Ook op andere locaties worden sinds kort dergelijke nieuwe services geboden. Daarom werd het tijd om nieuw personeel aan te trekken. Op de sollicitatiesite zijn alle 10 de filialen te selecteren, wat dus ook doet vermoeden dat op iedere vestiging nieuwe personeelsleden nodig zijn.

De grote speler op de Nederlandse carwashmarkt besloot om het anders aan te pakken dan normaal en liet een ludiek filmpje maken in één van de wasstraten. Nu het einde van de vakantie voor veel studenten is bereikt en ze weer terug de schoolbanken in moeten, is nieuw personeel nodig. De video die op YouTube verscheen (zie video onderaan dit artikel), lijkt zich ook vooral op een wat jongere doelgroep te richten. In het filmpje wordt gezocht naar medewerkers die behalve enthousiast ook vriendelijk en sociaal zijn en als we het filmpje van Anac moeten geloven, moeten medewerkers ook niet bang zijn voor een nat pak.

Anac

Het bedrijf van de broers Peters is met tien verschillende wasstraten in Nederland actief. Ook in België heeft het bedrijf drie grote wasstraten. Daarnaast zijn ze actief in andere sectoren, zoals de tankbranche. In Nijmegen en Arnhem heeft het bedrijf twee tanklocaties. Vorig jaar bestond het bedrijf 75 jaar.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Anac probeert personeel te trekken op ludieke manier | CarwashPro
Interieurband

Anac probeert personeel te trekken op ludieke manier

Bij de wasstraten van Anac is nieuw personeel nodig. Door verbouwingen werden verschillende filialen uitgebreid. Zo opent binnenkort bijvoorbeeld een interieurbaan bij de sinds kort twee verdiepingen tellende vestiging in Breda. Ook op andere locaties worden sinds kort dergelijke nieuwe services geboden. Daarom werd het tijd om nieuw personeel aan te trekken. Op de sollicitatiesite zijn alle 10 de filialen te selecteren, wat dus ook doet vermoeden dat op iedere vestiging nieuwe personeelsleden nodig zijn.

De grote speler op de Nederlandse carwashmarkt besloot om het anders aan te pakken dan normaal en liet een ludiek filmpje maken in één van de wasstraten. Nu het einde van de vakantie voor veel studenten is bereikt en ze weer terug de schoolbanken in moeten, is nieuw personeel nodig. De video die op YouTube verscheen (zie video onderaan dit artikel), lijkt zich ook vooral op een wat jongere doelgroep te richten. In het filmpje wordt gezocht naar medewerkers die behalve enthousiast ook vriendelijk en sociaal zijn en als we het filmpje van Anac moeten geloven, moeten medewerkers ook niet bang zijn voor een nat pak.

Anac

Het bedrijf van de broers Peters is met tien verschillende wasstraten in Nederland actief. Ook in België heeft het bedrijf drie grote wasstraten. Daarnaast zijn ze actief in andere sectoren, zoals de tankbranche. In Nijmegen en Arnhem heeft het bedrijf twee tanklocaties. Vorig jaar bestond het bedrijf 75 jaar.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.