Carwashcenter Hosterparc verlengt wasstraat voor extra velgenreiniging

Carwashcenter Hosterparc in Zeewolde heeft recent een flinke facelift ondergaan, of misschien eigenlijk meer een metamorfose. Na elf jaar was het tijd voor groots onderhoud. De wasstraat is verlengd zodat er meer ruimte is voor velgenreiniging, de wasstraat kreeg een nieuwe oranje vloer, de vier wasboxen zijn vernieuwd en verruimd en zelfs het buitenterrein is opnieuw bestraat.

Sommige dingen moet je niet veranderen. De borstels in de wasstraat van Carwashcenter Hosterparc in Zeewolde zijn nog altijd oranje en zwart. “We blijven wel herkenbaar”, lacht eigenaar Philip Dijst. “En we zijn meteen in stijl voor de voetbalzomer!”

Meer lengte

De vier wasboxen op het terrein zijn vernieuwd en ruimer van opzet en de wasstraat is verlengd. Nu is er ook ruimte voor grondige velgenreiniging en een borstelstation waar toegevoegde was en beschermingsmiddelen kunnen worden uitgepoetst. “Het geheel is klantvriendelijker”, zegt Dijst. Hij koost opnieuw voor de apparatuur van Istobal via EenzetCarwash.

Zowel binnen- als buiten is de vloer aangepakt. Buiten is er opnieuw bestraat en binnen zorgt Mesa Coatings voor een vloer met grip. “Die vloer was supersnel gedaan, zodat we snel verder kunnen wassen.”

Meer dan een wasbeurt

Hosterparc heeft een bijzondere extra faciliteit bij de carwash, namelijk een clean- en poetsruimte waar Dijst een autopoetser heeft werken. In de ruimte wordt werk gedaan voor de autobedrijven in de regio en ook veel voor particulieren die méér willen dan een wasbeurt. Klanten kunnen er terecht voor onder meer het wegpoetsen van krassen, interieurreiniging en het aanbrengen van coatings.

In de wasstraat werken zes medewerkers. Goed personeel is lastig te vinden, zegt Dijst. “Het wassen lukt, maar met name het leidinggevende personeel in deze sector is schaars.” Momenteel is de operator zelf ook in de weekenden aan het wassen.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwashcenter Hosterparc verlengt wasstraat voor extra velgenreiniging | CarwashPro

Carwashcenter Hosterparc verlengt wasstraat voor extra velgenreiniging

Carwashcenter Hosterparc in Zeewolde heeft recent een flinke facelift ondergaan, of misschien eigenlijk meer een metamorfose. Na elf jaar was het tijd voor groots onderhoud. De wasstraat is verlengd zodat er meer ruimte is voor velgenreiniging, de wasstraat kreeg een nieuwe oranje vloer, de vier wasboxen zijn vernieuwd en verruimd en zelfs het buitenterrein is opnieuw bestraat.

Sommige dingen moet je niet veranderen. De borstels in de wasstraat van Carwashcenter Hosterparc in Zeewolde zijn nog altijd oranje en zwart. “We blijven wel herkenbaar”, lacht eigenaar Philip Dijst. “En we zijn meteen in stijl voor de voetbalzomer!”

Meer lengte

De vier wasboxen op het terrein zijn vernieuwd en ruimer van opzet en de wasstraat is verlengd. Nu is er ook ruimte voor grondige velgenreiniging en een borstelstation waar toegevoegde was en beschermingsmiddelen kunnen worden uitgepoetst. “Het geheel is klantvriendelijker”, zegt Dijst. Hij koost opnieuw voor de apparatuur van Istobal via EenzetCarwash.

Zowel binnen- als buiten is de vloer aangepakt. Buiten is er opnieuw bestraat en binnen zorgt Mesa Coatings voor een vloer met grip. “Die vloer was supersnel gedaan, zodat we snel verder kunnen wassen.”

Meer dan een wasbeurt

Hosterparc heeft een bijzondere extra faciliteit bij de carwash, namelijk een clean- en poetsruimte waar Dijst een autopoetser heeft werken. In de ruimte wordt werk gedaan voor de autobedrijven in de regio en ook veel voor particulieren die méér willen dan een wasbeurt. Klanten kunnen er terecht voor onder meer het wegpoetsen van krassen, interieurreiniging en het aanbrengen van coatings.

In de wasstraat werken zes medewerkers. Goed personeel is lastig te vinden, zegt Dijst. “Het wassen lukt, maar met name het leidinggevende personeel in deze sector is schaars.” Momenteel is de operator zelf ook in de weekenden aan het wassen.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.