Bovag haalt 28.617 euro op met wasactie voor het goede doel (video)

Ongeveer 120 bedrijven deden op 3 juli mee met de Nationale Autowasdag. Een deel van de opbrengst van de dag is bestemd voor de Stichting Muziekids. Bij Carwashplus in Haarlem ging van elke wasbeurt 1 euro naar het goede doel.

De Nationale Autowasdag is in het leven geroepen door de Bovag. Ieder jaar wordt een zomerse dag geprikt om te wassen voor een goed doel. Dit jaar is dat doel voor de tweede keer de Stichting Muziekids, zij geven kinderen in het ziekenhuis een beetje muzikale afleiding. Dit jaar deden 119 carwashes mee met de actie, gezamenlijk haalden zij 28.617 euro op.

Willem Goedhart van Carwashplus vertelt dat er veel gedaan is om het evenement te promoten bij de klant. Artiesten zoals Guus Meeuwis en Kenny B zijn ingeschakeld. In Haarlem was de wasstraat aangekleed met een DJ, klanten kregen een flyer, kleurplaat en waar het mogelijk was ook wat uitleg over de stichting.

Volgens Goedhart levert de actie niet per se iets extra’s op voor de carwash. “Klanten houden er een positief gevoel aan over. Het gaat vandaag vooral om de stichting en niet om ons.”

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bovag haalt 28.617 euro op met wasactie voor het goede doel (video) | CarwashPro

Bovag haalt 28.617 euro op met wasactie voor het goede doel (video)

Ongeveer 120 bedrijven deden op 3 juli mee met de Nationale Autowasdag. Een deel van de opbrengst van de dag is bestemd voor de Stichting Muziekids. Bij Carwashplus in Haarlem ging van elke wasbeurt 1 euro naar het goede doel.

De Nationale Autowasdag is in het leven geroepen door de Bovag. Ieder jaar wordt een zomerse dag geprikt om te wassen voor een goed doel. Dit jaar is dat doel voor de tweede keer de Stichting Muziekids, zij geven kinderen in het ziekenhuis een beetje muzikale afleiding. Dit jaar deden 119 carwashes mee met de actie, gezamenlijk haalden zij 28.617 euro op.

Willem Goedhart van Carwashplus vertelt dat er veel gedaan is om het evenement te promoten bij de klant. Artiesten zoals Guus Meeuwis en Kenny B zijn ingeschakeld. In Haarlem was de wasstraat aangekleed met een DJ, klanten kregen een flyer, kleurplaat en waar het mogelijk was ook wat uitleg over de stichting.

Volgens Goedhart levert de actie niet per se iets extra’s op voor de carwash. “Klanten houden er een positief gevoel aan over. Het gaat vandaag vooral om de stichting en niet om ons.”

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.