Argos en Tango voegen elkaars locaties toe aan tankkaartnetwerk

Klanten van Argos Tankstations kunnen hun tankpas nu gebruiken bij de locaties van Tango Tankstations en vice versa. Door de samenwerking krijgen de pashouders van de twee bedrijven de mogelijkheid om met dezelfde pas gebruik te maken van alle diensten, waaronder ook wassen, in een groter netwerk.

Een belangrijk onderdeel van een goede service is een grote landelijke dekking, geloven ze bij de twee tankstationketens. Om die reden sloten de partijen al samenwerkingen met verschillende andere merken om het netwerk van de zakelijke tankpassen te vergroten, en nu doen ze dat ook met elkaar. Voor de klanten met een Argos Tankpas betekent de samenwerking concreet dat zij de kaart inmiddels kunnen gebruiken bij ruim 830 locaties. Voor tankpashouders van Tango zijn dit nu ruim 1200 locaties door heel Nederland.

Ook wassen met de pas

Pashouders kunnen zelf bepalen of er ook andere gerelateerde producten en diensten met de pas betaald kunnen worden, zoals bijvoorbeeld wassen. Binnenkort worden nog meer Argos-tankstations toegevoegd aan de samenwerking. Op welke tankstations de tankpassen geaccepteerd worden, vinden tankpashouders terug in de apps en op de websites van de twee bedrijven.

Tango, onderdeel van Kuwait Petroleum Corporation heeft in Nederland 199 onbemande tankstations. Argos maakt deel uit van VARO Energy en beschikt over een groeiend netwerk van ruim 200 tankstations, al dan niet met shop, verspreid door heel Nederland.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Argos en Tango voegen elkaars locaties toe aan tankkaartnetwerk | CarwashPro

Argos en Tango voegen elkaars locaties toe aan tankkaartnetwerk

Klanten van Argos Tankstations kunnen hun tankpas nu gebruiken bij de locaties van Tango Tankstations en vice versa. Door de samenwerking krijgen de pashouders van de twee bedrijven de mogelijkheid om met dezelfde pas gebruik te maken van alle diensten, waaronder ook wassen, in een groter netwerk.

Een belangrijk onderdeel van een goede service is een grote landelijke dekking, geloven ze bij de twee tankstationketens. Om die reden sloten de partijen al samenwerkingen met verschillende andere merken om het netwerk van de zakelijke tankpassen te vergroten, en nu doen ze dat ook met elkaar. Voor de klanten met een Argos Tankpas betekent de samenwerking concreet dat zij de kaart inmiddels kunnen gebruiken bij ruim 830 locaties. Voor tankpashouders van Tango zijn dit nu ruim 1200 locaties door heel Nederland.

Ook wassen met de pas

Pashouders kunnen zelf bepalen of er ook andere gerelateerde producten en diensten met de pas betaald kunnen worden, zoals bijvoorbeeld wassen. Binnenkort worden nog meer Argos-tankstations toegevoegd aan de samenwerking. Op welke tankstations de tankpassen geaccepteerd worden, vinden tankpashouders terug in de apps en op de websites van de twee bedrijven.

Tango, onderdeel van Kuwait Petroleum Corporation heeft in Nederland 199 onbemande tankstations. Argos maakt deel uit van VARO Energy en beschikt over een groeiend netwerk van ruim 200 tankstations, al dan niet met shop, verspreid door heel Nederland.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.